جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
1 April 2023, شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ , ۱۰ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
7 برابر سایر ملل جراحی زیبایی می‌کنیم
مردان ایرانی بیش از زنان جراحی زیبایی صورت انجام می‌دهند
۹۰درصد جراحی‌های زیبایی صورت در ایران مربوط به بینی است
قبل از جراحی بینی باید بدانید
داخلی     آرشيو خبر     بهداشت و سلامت
کد مطلب : 3286
۰
توصيه مطلب 
65 درصد شکایات مردم از پزشکان مربوط به جراحی‌های زیبایی است
ما یک بیماری داریم به نام مورفوفوبیا یعنی ترس از بد شکلی. این دسته از افراد ایرادات جزئی در بدن خود را خیلی بزرگ می‌بینند
تاريخ انتشار: شنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۰۸:۱۵
۱
65 درصد شکایات مردم از پزشکان مربوط به جراحی‌های زیبایی است
یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: با توجه به مشاهدات می توان گفت حدود 65 تا 70 درصد شکایتهایی که به نظام پزشکی می‌رسد بیشتر در زمینه جراحی زیبایی و پلاستیک است که یک سوم این شکایتها هم به جا و درست است. 

ابراهیم ‌رزم‌پا در گفت‌و‌گو با فارس در مورد طراحی‌های فرم‌بینی برای جراحی زیبایی افراد اظهار داشت: اینکه قبل از عمل زیبایی بینی (راینوپلاستی) پزشک فرم بینی را به صورت کامپیوتری روی صورت بیمار طراحی می‌کند بسیار کار اشتباهی است. چون در علم پزشکی گارانتی تضمینی 100درصدی نداریم.

وی اضافه کرد: این کار توقعات بی‌جا ایجاد می‌کند که خود زمینه‌ساز شکایت‌های پس از جراحی است چرا که فرد عنوان می‌کند که پزشک بینی به این شکل به من نشان داده ولی به فرم دیگری در آمده است.

رزم پا افزود: البته طراحی به مفهوم اینکه مشکلات روی عکس برای فرد توضیح داده شود تا از عواقب احتمالی عمل آگاه شود کار مثبتی است ولی تضمین 100درصدی بر اساس تغییرات فوتوشاپی کار اشتباهی است.

وی در پاسخ به اینکه چه کسانی نباید جراحی زیبایی بینی انجام دهند گفت: کسانی که بینی آنها مشکل عمده و بارزی ندارد. یا افرادی که انتظارات مبهم دارند به هیچ وجه نباید دست به این کار بزنند.

این متخصص گوش و حلق و بینی گفت: ما یک بیماری داریم به نام مورفوفوبیا یعنی ترس از بد شکلی. این دسته از افراد ایرادات جزئی در بدن خود را خیلی بزرگ می‌بینند و اگر تحت مشاوره پزشکی قرار گیرند می‌توان جلوی پیشرفت بیماریهای خطرناکی مثل اسکیزوفرنیا را در آنها گرفت.

وی گفت: مخصوصاً در مردان توصیه می‌شود پزشکان قبل از انجام جراحی زیبایی این افراد را پیش یک مشاوره روانپزشکی بفرستند چون ممکن است برخی افراد به دلیل مشکلات و شکست‌هایی که در زندگی داشتند به جراحی‌های زیبایی مانند جراحی بینی رو بیاورند که با وجود نتیجه مثبت عمل باز هم ناراضی باشند که به دلایل کمبودهای قبلی است.

این متخصص گوش و حلق و بینی اذعان داشت: در بررسی پرونده‌های که در پزشکی قانونی انجام شد و کارهای تحقیقاتی مشخص شد که حدود 70 درصد بیمارانی که شکایت می‌کنند به دلیل این است که انتظاری که از عمل داشتند با ذهنیت پزشک فرق می‌کند.

رزم‌پا در مورد میزان شکایت از جراحی های پلاستیک نسبت به سایر تخصص ها به نظام پزشکی گفت: اطلاع دقیقی نمی‌توان داد ولی شاید بتوان گفت حدود 65 تا 70 درصد شکایتی که به نظام پزشکی می‌رسد بیشتر در جراحی زیبایی و پلاستیک است.

وی گفت: حدود یک سوم شکایات ممکن است به جا باشد چرا که در حوزه جراحی پلاستیک افراد غیر متخصص و غیرکارشناس هم وارد می‌شوند و ممکن است مشکلاتی پیش بیاید.
Share/Save/Bookmark
نظرات بينندگان:   ۱ نظر انتشار يافته    ۰ نظر در صف انتشار    ۱ نظر غيرقايل انتشار
سید مصطفی حسینی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۵-۲۸ ۰۷:۴۴:۵۴
با سلام و ادب.یه سوال داشتم اونم اینکه برای دکترهای پلاستیک بینی نرخ تعیین نشده که هرکجا یه قیمتی هست!!از 1.5 تا 10 میلیون خودم سراغ دارم حالا بیشترش بماند.ممنون میشم اگه سریع پاسخ دهید... (7220)
پاسخ به اين اظهار نظر
۰۰
 
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
اگر یک کلیه دارید «ویتامین D» نخورید
دیوانگان و عاشقان سراغ پزشکی می‌روند‬!
کشورهای اطراف، سیب زمینی و پیاز ایران را به دلیل نیتریت بالا وارد نمی‌کنند
وضعیت ارایه خدمات دارویی در کشور مطلوب نیست
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“