جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
1 April 2023, شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ , ۱۰ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
سیر صعودی قیمت کتاب و سیر نزولی سرانه مطالعه
سرانجام کارخانه کاغذ کارون، 8 سال پس از افتتاح نمایشی
ورود کاغذ الکترونیک انعطاف پذیر LG به بازار اروپا، از ماه آینده
داخلی     آرشيو گفتگو     امور فرهنگي
کد مطلب : 4876
۱
توصيه مطلب 
تيراژ بسياري از روزنامه‌ها به حداقل رسيده است
افزايش قيمت كاغذ و كمبود آن در بازار، اين روزها تبديل به بحران بزرگي شده است
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۸ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۰۲
تيراژ بسياري از روزنامه‌ها به حداقل رسيده است
به گفته مدير مسئول روزنامه پيام زمان؛ به دليل افزايش قيمت و كمبود شديد كاغذ و افزايش قيمت آن در بازار، تيراژ بسياري از روزنامه‌ها پائين آمده و در آستانه تعطيلي قرار گرفته‌اند. 

افزايش قيمت كاغذ و كمبود آن در بازار، اين روزها تبديل به بحران بزرگي شده است. به گزارش ايلنا، محمود حيدري(مدير مسئول روزنامه پيام زمان) ضمن اعلام بحران در بازار كاغذ مصرفي روزنامه‌ها،‌ گفت: در يك ماه اخير قيمت كاغذ افزايش چشمگيري داشته و به كيلويي 1700 تومان رسيده است. اما مشكل مهمتر در كنار اين افزايش قيمت، كمبود شديد كاغذ در بازار است. بحث افزايش قيمت كاغذ، با توجه به افزايش قيمت ساير اجناس شايد تا حدودي منطقي به نظر برسد، اما كمبود آن در بازار به هيچ وجه توجيه پذير نيست.

وي درمورد مشكلات ناشي از گراني و كمبود كاغذ گفت: اين مشكلات باعث شده تا تيراژ بسياري از روزنامه‌ها پائين بيايد. البته بايد توجه داشت اين كاهش بيشتر به دليل كمبود كاغذ است و تاثير چنداني بر كاهش هزينه‌هاي چاپ و توليد ندارد. تمام روزنامه‌ها و نشريات، تعهدات مختلفي در مقابل مردم و نهادهاي دولتي دارند. از طرف ديگر در هر روزنامه، عده زيادي از پرسنل مشغول به فعاليت هستند كه اين كار به عنوان شغل و منبع اصلي درآمد آن‌ها محسوب مي‌شود. همين عوامل باعث شده تا با وجود مشكلات بسيار زياد، مجموعه مديريتي روزنامه‌ها، تيراژ روزنامه را به صورت كامل متوقف نكنند. ‌اما با ادامه اين وضعيت شايد نشود اين روند را در طولاني مدت حفظ كرد.

حيدري در مورد ادامه يافتن اين شرايط گفت: با آشفته شدن شرايط بازار، افراد سودجو و منفعت‌طلب از فرصت استفاده مي‌كنند و شرايط بازار به مراتب بدتر مي‌شود. در بازار عرضه و تقاضا، بايد بر عرضه هم نظارت بشود تا امكان شكل گيري باندهاي دلالي كمتر شود. وقتي وضعيت به اين شكل باشد،‌ نشريات مستقل به دليل منابع مالي محدود، زودتر دچار آسيب مي‌شوند و در آستانه تعطيلي قرار مي‌گيرند.

مدير مسئول روزنامه پيام زمان درمورد وظيفه مسئولان در اين شرايط گفت: در شرايط فعلي بايد تمام مسئولان، دستگاه‌ها و نهادهاي دولتي وارد ميدان شوند و از جامعه مطبوعات به عنوان يكي از مهمترين بخش‌هاي فرهنگ اين كشور، حمايت كنند. در اين ميان انتظار ما از وزارت ارشاد به عنوان متولي اصلي امر فرهنگ در كشور، از بقيه بيشتر است. وزارت ارشاد بايد براي حمايت از ما، رويكرد مطالبه محور را در برابر ساير نهادها پي بگيرد. مطبوعات كشور بدون حمايت همه جانبه، نمي‌توانند از اين مقطع حساس به سلامت عبور كنند.
Share/Save/Bookmark
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
نبايد سخن گفت ناساخته‌
نگاهی به افول کارکردهای اجتماعی و فرهنگی بازار
یوز ایرانی بدون چنگ و دندان به جام جهانی ۲۰۱۴ می‌رود
پاسخ وزیر ارشاد به نامه سرگشاده اهل قلم
جای خالی صورتک‌های متروی ولیعصر
نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را عوض کنید
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“