مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
23 March 2023, پنجشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۲ , ۱ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
افراد سودجو مسبب افزایش قیمت کالا ها همزمان با افزایش قیمت بنزین
بنزین ۴۰۰ تومانی تا اول تیر به خط پایان می‌رسد
افزایش قیمت بنزین قطعی شد
خبرهای ضدونقیض درباره افزایش قیمت بنزین پس از نوروز
با افزایش قیمت سوخت هم استفاده از خودروهای شخصی کم نشد!
داخلی     آرشيو خبر     اقتصاد سياسي
کد مطلب : 4428
۱
توصيه مطلب 
افزايش قيمت بنزين در ايتاليا و آلمان مردم آن کشور را کلافه کرده است
افزایش بی سابقه قیمت بنزین و گازوئیل در ایتالیا، مردم این کشور را مجبور کرده حتی الامکان از خودروهای شخصی استفاده نکنند
تاريخ انتشار: يکشنبه ۱۳ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۹
افزايش قيمت بنزين در ايتاليا و آلمان مردم آن کشور را کلافه کرده است
افزایش بی سابقه قیمت بنزین و گازوئیل در ایتالیا، مردم این کشور را مجبور کرده حتی الامکان از خودروهای شخصی استفاده نکنند.

به گزارش خبرخودرو ،هم اکنون قیمت هر لیتر بنزین در ایتالیا، به یک یورو 94 سنت رسیده است. یک شهروند ایتالیایی به خبرنگار ما در رم گفت: افزایش سرسام اور بنزین، مردم را کلافه کرده است.

گرانی سوخت باعث شده تا بهای 80 درصد از کالاهای مصرفی مردم که با کامیون و تریلی جابجا می شود هم افزایش یابد. تدابیر سخت گیرانه اقتصادی دولت ایتالیا و افزایش روز افزون بهای بنزین در این کشور، ایتالیایی ها را به شدت نگران کرده است.

یکی دیگر از شهروندان رمی گفت: از وقتی که قیمت بنزین افزایش یافته، بسیاری از مردم استفاده از خودروهای شخصی شان را کاهش داده و با وسایل حمل و نقل عمومی که ارزان تر است به محل کار خود بروند.

همچنین گرانی سوخت موجب شده تا دولت از امروز بهای برق و گاز را 10 درصد افزایش دهد و در این شرایط سخت دیگر نمی دانیم چطوری زندگی کنیم. ایتالیا از نظر قیمت سوخت، در زمره گران ترین کشورهای جهان است.

قیمت بنزین در آلمان به رقم بی سابقه ای افرایش یافته است.

ایالت های آلمان از دولت فدرال خواسته اند برای مهار کردن افزایش بهای سوخت اقدامی صورت دهد و به بازار سوخت سر و سامان بدهد.

برخی ظن آن دارند که شرکت های چند ملیتی پشت ماجرای افزایش بهای بنزین قرار دارند چرا که تا چند روز دیگر تعطیلی مدارس به مناسبت فرا رسیدن عید پاک آغاز می شود و بسیاری از مردم آلمان با خودروهای خود به مسافرت می روند.

این در حالی است که پیش از این افزایش بهای سوخت به اقتصاد آلمان اسیب زده است. آلمان کشور خودروهاست و دراین کشور دست کم چهل و سه میلیون دستگاه خودرو وجود دارد.

شمار خودروها در این کشور همچنان رو به افزایش است این در حالی است که بهای بنزین در این کشور در حال رسیدن به رقم بی سابقه ای است.

افزایش بهای بنزین موجب خشم و نگرانی رانندگان شده است. افزایش بهای سوخت در آلمان پیش از این بحث و جدل های سیاسی به دنبال داشته است.

در حالی که برخی سیاستمداران این کشور شرکت های چند ملیتی را عامل افرایش بهای بنزین در آلمان می دانند، بورس معاملات بنزین در آلمان معقتد است افزایش بهای نفت خام و ضعیف شدن یورو موجب افزایش بهای بنزین شده است.

کارین رتسلاف از بورس معاملات بنزین در آلمان می گوید افزایش بهای نفت خام بر قیمت بنزین تاثیر گذار است و باید به ناآرامی های سیاسی در منطقه خاورمیانه نیز اشاره کرد.

وی گفت مسئله تحریم های ایران نیز تاثیرگذار است چراکه این مسئله نگرانی هایی در خصوص کمبود عرضه نفت در بازار به وجود می آورد و بهای نفت خام نیز درحال افرایش است.
Share/Save/Bookmark
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
سبقت هزینه از درآمد خانوار ایرانی
دردسر تعطيلات در ايران
رونمایی از «جمشید بسم الله»!
نگاهی تازه به ابعاد ماجرای کرسنت به بهانه اظهارات نعمت‌زاده
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“