تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ای ...
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
محو اولین نقش‌برجسته ساسانی در آینده‌ای نزدیک
سبقت هزینه از درآمد خانوار ایرانی
داعش روزانه 1 میلیون دلار درآمد دارد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌ ...
دانستنی های مهم درباره سنگ عقیق
نبايد سخن گفت ناساخته‌
24 January 2021, يکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ , ۱۱ جمادى الثانی ۱۴۴۲
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
سکوت‌معنادار احزاب سياسي در معرفی کاندیدای مورد حمایت‌شان
پیش مردم سرافکنده هستیم برای اینکه نمی توانیم مشکلاتشان را حل کنیم
خطیب وهابی مکه: اسلام با آزادی سیاسی و تعدد احزاب مخالف است!
۱.   با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
داخلی     آرشيو خبر     سياست داخلي
کد مطلب : 645
۰
توصيه مطلب 
مردم چندان اعتمادی به احزاب ندارند
نماينده مجلس: بعد از پیروزی انقلاب هم متاسفانه بعضی از احزاب دولت ساخته را داشتیم، یعنی تا دولتی سرکار می آمد طرفداران خودش را بعنوان یک حزب متشکل می کرد.
تاريخ انتشار: دوشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۲:۱۷
مردم چندان اعتمادی به احزاب ندارند
تيترآنلاين - نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی تجربه ناموفق و ساختار نامناسب را دلیل عدم بی اقبالی مردم به احزاب در کشور عنوان کرد و افزود: مردم اعتماد چندانی به احزاب دولت ساخته و فرمایشی ندارند.

به گزارش تيترآنلاين، «حسین نجابت» در گفت وگو با خبرنگارخانه ملت، با اشاره به نقشی که احزاب در دنیا و ایران دارند، خاطرنشان کرد: احزاب در دنیا در آرایش سیاسی نقش دارند، اما بطور کلی در یک نگاه اجمالی در داخل کشور تجربه خوبی نسبت به احزاب نداریم.

وی با اشاره به تاریخچه فعالیت حزبی در ایران، تصریح کرد: قبل از پیروزی انقلاب احزاب به اصطلاح دستوری و کاملا صوری بودند که تعداد معدودی به عنوان شورای مرکزی یا از بیرون کسانی برای آنها تعیین تکلیف کرده و آنها فعالیت می کردند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس افزود: بعد از پیروزی انقلاب هم متاسفانه بعضی از احزاب دولت ساخته را داشتیم، یعنی تا دولتی سرکار می آمد طرفداران خودش را بعنوان یک حزب متشکل می کرد.

وی با بیان اینکه درهیچ کدام از موارد ذکر شده تجربه موفقی نداشتیم، اظهارکرد: من فکر می کنم ملت و حتی بعضی از مسوولین ارشد ما نسبت به توسعه احزاب به شکلی که اصطلاحا می گویند به شکل غربی است، یک نقطه نظراتی دارند.

نجابت در خصوص دلیل این امر، گفت: علتش این است که احزاب در دنیا یا بوسیله تعداد محدودی در مرکزیت اداره می شوند یا بوسیله شرکت ها و گروه ها پشتیبانی می شوند.

وی افزود: براین اساس اگر ما بتوانیم احزابی را با ساختاری مردمی و متناسب با نظام اسلامی طراحی کنیم این با اقبال عمومی مواجه و اعتماد عمومی جلب می شود که این باعث افزایش بلوغ سیاسی در کشور می شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان تصریح کرد: اما اگر بخواهیم از احزاب موجود دنیا تقلید نمائیم، مردم اعتماد نکرده و تحزب هم در کشور ما توسعه پیدا نخواهد کرد.

نماینده تهران خاطرنشان کرد: براین اساس است که گاهی می بینید در کشورما به جای احزاب، جبهه ها و جمعیت ها شکل می گیرند.

وی افزود: اینها علت و تحلیل های دقیق دارد که چرا جمعیت این گروه یا جبهه فلان می تواند در یک انتخابات لیست دهد و لیستش هم رای بیاورد اما یک حزب به
” من معتقدم طراحی ساختاری متناسب با جمهوری اسلامی نداریم و این حزب هایی که از آنها نام برده و گفتم که چه دولت ساخته باشند چه فرمایشی، مردم چندان اعتمادی به آنها ندارند. “
تنهایی نمی تواند موفق باشد.

نجابت با اظهار اینکه البته اینها احتیاج به تحلیل وسیعی دارد، خاطرنشان کرد: من فکر می کنم تا ما نتوانیم ساختار احزاب را متناسب با جمهوری اسلامی طراحی نمائیم وبه این ترتیب دریک دوره کوتاه عمل کنیم، احزاب موفق نخواهند شد.

نماینده تهران در پاسخ به این پرسش که «یعنی شما معتقدید ساختاری متناسب برای احزاب در کشور طراحی نشده است»، گفت: من معتقدم طراحی ساختاری متناسب با جمهوری اسلامی نداریم و این حزب هایی که از آنها نام برده و گفتم که چه دولت ساخته باشند چه فرمایشی، مردم چندان اعتمادی به آنها ندارند.

وی با بیان اینکه احزاب دولت ساخته و فرمایشی ابزاری می شوند برای یک جریان قدرت، افزود: به محض اینکه اینها از قدرت کنارمی روند دیگر کارآیی خود را از دست می دهند.

نجابت با اظهار اینکه حزب باید از توده های مردم و انگیزه هایی که مردم آنرا قبول دارند، شکل گیرد، خاطرنشان کرد: من فکر می کنم فلسفه عدم اقبال مردم به احزاب در کشور یکی تجربه ناموفق و دیگری ساختار نامناسب حزبی در کشور است.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس درپاسخ به این پرسش که احزاب خود چقدر می توانند در پویایی شان نقش داشته باشند، گفت: در درجه اول برای رفع بی اعتمادی مردم، احزاب باید با عامه توده مردم به اصطلاح هماهنگی و همخوانی داشته باشند تا بتوانند اعتماد آنها را جلب نمایند.

وی ادامه داد: نه اینکه دریک انتخاباتی افراد به یک جمعیتی، گروهی و حزبی رای بدهند و بعد از به قدرت رسیدن ارتباط شان را با مردم کاملا قطع نمایند.

نجابت برای رفع این مشکل، پیشنهاد کرد: احزاب در یک دوره کوتاه مدت اقداماتی را برای جلب اعتماد مردم انجام دهند چرا که غیر از این راهی برای آنها وجود ندارد.

نماینده تهران برنامه های مورد قبول مردم ارائه دادن و درک انگیزه های آنان را از دیگر راه های پویایی احزاب در کشورعنوان کرد و خاطرنشان ساخت: بعضی از احزاب یک هدف هایی را پیگیری می کنند که دغدغه مردم نیست.

وی افزود: اگراحزاب دغدغه های مردم را دقیقا منعکس کرده و ساختارشان طوری باشد که جلوی استفاده های خاص ازحضور یک حزب را گرفته و تبعیض را در جامعه از بین ببرد، مردم اعتماد بیشتری به احزاب خواهند کرد.

نجابت برای نمونه به اعتماد مردم به روحانیت درکشوراشاره کرد و در خصوص دلیل آن، گفت: دلیل این اعتماد مردم به روحانیت در قبل و بعد از انقلاب این بود که ما این گروه را واقعا دلسوز خود و انقلاب یافتیم.

وی در این راستا برای پویاتر شدن احزاب در کشورخواستار ایجاد چنین انگیزه ای در میان مردم شد.
Share/Save/Bookmark
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ایران
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
خودروهای تاریخی دوباره صاحب پلاک می‌شوند
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ایران
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
ایران متعلق به همه ایرانیان است
شان ایران بالا‌تر از این است که به کارت بازی روسیه و غرب تبدیل شود
آیت الله جوادی آملی: اقتصاد مقاومتی با نصیحت شکل نمی‌گیرد
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“