جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
28 March 2023, سه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ , ۶ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
پنهان‌کاری والدین شیرجه‌رو چینی برای حفظ تمرکز دخترشان در المپیک لندن
حتی چینی‌ها هم از کالای خودشان استفاده نمی‌کنند
اقتصاد از نوع چيني
داخلی     آرشيو گفتگو     ميراث و گردشگري
کد مطلب : 5769
۰
توصيه مطلب 
هتل‌های ایران با استاندارهای جهانی فاصله دارند
چینی‌ها مردم ایران را نمی‌شناسند و مانند اروپایی‌ها مردم چین هم تصور اشتباهی از ایران دارند. آنها فکر می‌کنند ایران مانند عراق یک کشور خطرناک است
تاريخ انتشار: سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۰۹
هتل‌های ایران با استاندارهای جهانی فاصله دارند
خانم ژائو، مدیر اجرایی یک دفتر مسافرتی چینی فعال در حوزه فرستادن گردشگر به ایران در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرگزاری میراث فرهنگی از چالش‌های فرستادن گردشگر به ایران گفت. به اذعان وی، هتل‌های با استاندارد پائین و عدم آشنایی مردم چین با ایران از جمله این چالش‌هاست.

« ... ایرانی‌ها همه چیز را حدودی می‌گویند، گردشگران چینی همه چیز را دقیق می‌خواهند؛ راهنمای چینی زیان خوب در ایران خیلی کم است؛  توریست‌های چینی که به ایران سفر می‌کنند، کشورهای زیادی را دیده‌اند بنابراین با استاندارها و خدمات هتل‌ها کاملا آشنا هستند، از این رو همواره روی خدمات هتل‌ها در ایران بحث دارند ... » . این‌ها را خانم ژائو، یک مدیر تور چینی فعال در حوزه فرستادن گردشگر به ایران می‌گوید. مشروح گفت‌وگوی او را بخوانید.

آیا بار اول است که به ایران سفر می‌کنید؟
خیر، چندین بار به ایران سفر کرده‌ام

چند مسافر چینی به ایران آورده‌اید؟
عدد دقیق را نمی‌دانم. حدود 500 یا 600 مسافر.

فکر می‌کنید چینی‌ها ایران را می‌شناسند؟
مردم چین ایران را خیلی خوب نمی‌شناسند. ما سعی می‌کنیم ایران را به عنوان مقصد خوب به آنها معرفی کنیم.

گردشگران چینی که به ایران می آیند آیا  بعد از برگشت درباره ایران با دیگران صحبت می‌کنند؟
حتماً‌، گردشگرانی چینی که به ایران می آیند از سفر لذت می برند. مطمئن هستم وقتی به چین برگردند چیزهای خوبی از ایران خواهند گفت.

با توجه به اینکه بیشتر اخباری که از ایران در رسانه های جهانی منتشر می شود، اخبار منفی است، چگونه متوجه شدید ایران مقصد خوبی برای گردشگران است؟ ایران را تا اینجا چگونه دیدید و عقیده کلی‌تان درباره ایران چیست؟ برنامه‌تان برای آینده چیست؟ ما می‌دانیم شما در گردشگری داخلی و خارجی موفق هستید اما نمی‌دانیم چگونه به این موفقیت دست یافتید؟

نخست، اجازه بدهید از احساس خودم درباره ایران بگویم، من عاشق ایران هستم و به همین دلیل با ایران کار می‌کنم. من موارد خیلی خوبی از این کشور دیده‌ام چون دوستان زیادی در 10 سال اخیر پیدا کرده‌ام. من خیلی به ایران سفر کرده‌ام. ایران واقعاً‌ یک کشور بزرگ است، چه از نظر تاریخ و فرهنگ و یا حتی از نظر طبیعت. مردم خیلی سرزمین‌شان را نمی‌شناسند.

من آژانس را مجبور کردم روی ایران کار کند. هم‌زمان انرژی و زمان زیادی برای معرفی ایران صرف کردیم. صادقانه بگویم چینی‌ها مردم ایران را نمی‌شناسند و مانند اروپایی‌ها مردم چین هم تصور اشتباهی از ایران دارند. آنها فکر می‌کنند ایران مانند عراق یک کشور خطرناک است. البته ما اخبار منفی بسیاری درباره ایران می‌شنویم.  مردم ابتدا می‌پرسند، ایران کشور امنی است. در هر مورد ما نسبت به معرفی ایران اقدام می‌کنیم. ما یک وب‌سایت خوب درباره ایران “visitIran.com” ایجاد کرده‌ایم، سمنیارهای زیادی درباره ایران گذاشتیم. با آژانس‌هایی در هند و مصر همکاری کردیم و کلاس‌های آموزشی گذاشتیم. تورهای متعددی برنامه‌ریزی کردیم. با انجمن‌ها، جامعه‌ها و به‌خصوص کنسولگری ایران در شانگهای همکاری کردیم. نمایشگاه عکس برگزار کردیم که ما اسپانسر مالی بودیم. بودجه زیادی صرف نشریات سفر، تلویزیون و مدیا شد. حتی یک تور تبلیغی برای کلوپ اسکی برگزار کردیم. ما واقعاً‌ بیشترین تلاش‌مان را برای معرفی ایران انجام دادیم. خدا را شکر، بعد از یک سال و نیم، تور برگزار شد، کافی نبود ولی خوب بود.

برای افزایش عددی فرستادن گردشگران چینی به ایران با چه موانعی روبه رو هستید؟
اگر می‌خواهید درباره مشکل ما در همکاری با آژانس‌های ایرانی بدانید، مشکل اول روانی است. ما می‌خواهیم هر چیزی را "دقیق" بدانیم، اما ایرانی‌ها هم چیز را "حدودی" می‌گویند. می‌پرسند چرا ما را تحت فشار می‌گذارید؟ چرا همه چیز را دقیق از ما می‌خواهید؟ راهنمایان تور ایرانی هم همین طور هستند. مردم ایران تحت فشار نمی‌توانند کار کنند اما چینی‌ها صبور نیستند. وقتی چیزی را دقیق نمی‌دانند، ما را تحت فشار می‌گذارند. ما هم ناچاریم راهنمای تور را تحت فشار بگذاریم اما متأسفانه آنها نمی توانند بپذیرند. اخیراً‌ قانونی در گردشگری چین تصویب خواهد شد که آژانس‌های ما مجبور هستند جزئیات سفر را دقیق بگویند. اگر برنامه سفر مطابق جزئیات پیش نرفته باشد، مردم وقتی برگشتند می‌توانند شکایت کنند و آژانس باید مبلغ زیادی به مسافر برگرداند. بنابراین برنامه‌ریزان نمی‌توانند چیزی خلاف آنچه در تبلیغ به مسافر گفته شده، انجام بدهند. هیچ مورد اشتباهی نمی‌توانند داشته باشند. همچنین ایرانی‌ها خیلی احساساتی هستند. این موضوع از یک نظر خوب است، آنها دوست و مهربان هستند اما از نظر دیگر زود آسیب می‌بینند. وقتی جریحه‌دار بشوند، حالت خوبی ندارند و نمی توانند کار کنند.

مشکل بعدی در ایران، نبود راهنمای خوب چینی زبان است. مردم چین خوب انگلیسی صحبت نمی‌کنند. یکی دو بار راهنمای چینی با گروه فرستادیم ولی گروه راضی نبود. راهنمای خوب برای ایران نداریم. آنها شاید تهران، اصفهان و شیراز را بتوانند توضیح بدهند اما درباره شهرهای دیگر اطلاعاتی ندارند.

در این کار ما ناچاریم مردم خودمان را در نظر بگیریم. گروهی که به ایران سفر می‌کنند، کسانی هستند که خیلی سفر کرده‌اند. گروه قبلی به بیش از 80 کشور و این گروه به 60 کشور سفر کرده‌اند و خیلی فکر کرده‌اند تا به ایران آمده اند. در سفر به ایران توقع زیادی دارند و اگر به آن توقع نرسند، شکایت می‌کنند و ما را تحت فشار می‌گذارند. موضوع دیگر آن که امکانات هتل‌های ایران و کارکنان از استاندارد فاصله دارد و استاندارد در ایران دیده نمی شود. ما ایران را دوست داریم و پتانسیل‌هایش را می‌شناسیم.
مرجع : میراث فرهنگی
Share/Save/Bookmark
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
محو اولین نقش‌برجسته ساسانی در آینده‌ای نزدیک
اجساد هرگز در ایران مومیایی نشده‌اند
سال ۹۲؛ شکست‌ پرونده‌های ایران در فهرست آثار جهانی
افزایش ۲۰ درصدی نرخ هتل‌ها در سال ۹۳
از «تار» و «چوگان» که گذشت، مفاخر را دریابید
زنان میلیاردی پوش‌ ایران کجا زندگی می‌کنند؟
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“