ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
27 June 2025, جمعه ۶ تير ۱۴۰۴ , ۲ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
بانک ها بايد نسبت به ورشکستگي خود مراقبت داشته باشند
اعلام انحلال يا ادغام يا کوچک شدن يک بانک بايد با ديپلماسي صورت گيرد
اختلاس 13 رقمي به سونامي بدل شد و مديران بانكي را با خود برد
‎‫بانک شما نشانه شخصیت شماست!‬
بخشنامه برای ال‌سی‌هایی که وجود خارجی ندارد
داخلی     آرشيو خبر     بانك و بيمه
کد مطلب : 662
۰
توصيه مطلب 
صدور مجوز اولین بانک الکترونیکی بدون وجود بستر حقوقی
این در حالی است که مقررات لازم در خصوص نحوه فعالیت و همچنین میزان الکترونیکی بودن این نوع بانک ها در ایران هنوز از سوی بانک مرکزی تدوین و تصویب و قاعدتا ابلاغ نشده است
تاريخ انتشار: جمعه ۸ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۰۰
صدور مجوز اولین بانک الکترونیکی بدون وجود بستر حقوقی
تيترآنلاين - آیا گرهی بر گره های بانکداری الکترونیک در کشور افزوده شده است؟ نماینده موسسین اولین بانک مجازى از راه اندازى بانک "آرین "خبر داد. این در حالی است که مقررات لازم در خصوص نحوه تاسیس و فعالیت و همچنین میزان الکترونیکی بودن این نوع بانک ها در ایران هنوز از سوی بانک مرکزی تدوین و تصویب و قاعدتا ابلاغ نشده است.

به گزارش تيترآنلاين به نقل بانکداری الکترونیک، در حالی که روزنامه ابرار از قول یکی از نمایندگان درخواست کننده تاسیس بانک الکترونیکی نوشت که «بانک آرین به عنوان اولین بانک صد درصد الکترونیکی موفق به اخذ مجوز از بانک مرکزی شد» اما از سوی دیگر بستر حقوقی تاسیس بانکداری الکترونیکی هنوز فراهم نیست در نتیجه صدور مجوز چنین بانکی در واقع افزودن مشکلی به جمع مشکلات بانکداری الکترونیک در کشور است. ضمن اینکه نبود مقررات مشخص را می توان از گفته های نماینده بانک دریافت کننده مجوز برداشت کرد.

این روزنامه آورده است:غلامرضا کاظمى دنیان، نماینده موسسین بانک آرین با اشاره به اینکه مجوز این بانک ۱۰ روز گذشته از بانک مرکزى دریافت شد گفت: سهامداران این بانک افراد حقیقى و تعدادى از افراد سیستم بانکى و بقیه نیز از کارشناسان it هستند.

به گفته وى حسن زعفرانى، مدیر عامل اسبق بانک سامان اولین تقاضاى بانکدارى تمام الکترونیک را به بانک مرکزى ارائه کرد و موفق شد ۱۰ روز گذشته این مجوز را در یافت کند.نماینده موسسین اولین بانک ۱۰۰ در صد الکترونیکى کشور به واریز ۵۰ درصد سرمایه توسط سهامداران اشاره و اذعان کرد: بعد از این مرحله نوبت به ثبت شرکت و پذیره نویسى خواهد رسید تا ۵۰ درصد سرمایه باقى مانده نیز تامین شود.

وى مبلغ واریزى را ۳۵۰ میلیارد ریال عنوان مى کند و زمان پذیره نویسى را حدود ۲ ماه آینده ذکر مى نماید و از قول مساعد این بانک به بانک مرکزى خبر داد و افزود:زمانى که بانک مرکزى اعلام کند که سرمایه به دویست میلیارد ریال افزایش یابد مابقى سرمایه واریز خواهد شد. کاظمى دینان با اشاره به انعقاد قرار داد براى نرم افزار ها و سخت افزار هاى این بانک مى گوید: با توجه به تایید اساسنامه این بانک در بانک مرکزى آیین نامه ها نیز در حال تنظیم است.

وى به خدمات این بانک نیز اشاره اى دارد و مى گويد: عدم وجود شعبه و حضور فیزیکى نیاز به مقرراتى دارد که در آینده ابلاغ خواهدشد. با این وجود بانک آرین تمام سرویس ها و خدمات بانک هاى معمول را ارائه خواهد داد.کاظمى دینان، پایگاه الکترونیکى این بانک را به واسطه ارائه خدمات به یک شعبه تشبیه کرد و گفت: این پایگاه بسیار قوى عمل خواهد کرد، هرچند که دفاترى در سطح شهر به منظور پاسخگویى به مشتریان و راهنمایى آنان دایر خواهد شد. 

میزان سرمایه لازم برای تاسیس بانک الکترونیکی 200 میلیارد تومان از سوی بانک مرکزی اعلام شده و هنوز مقررات تاسیس و فعالیت بانک الکترونیکی و چگونگی ساختار مورد نیاز از سوی این بانک هنوز تصویب و ابلاغ نشده و به همین خاطر نهاد ناظر هنوز مجوز هیچ بانک الکترونیکی را در اختیار افراد قرار نداده است. و چنانچه این اتفاق افتاده باشد و مجوز فعالیت در اختیار درخواست کنندگان قرار گرفته باشد در واقع یک گره دیگر به گره های کور بانکداری الکترونیک در کشور افزوده خواهد شد.

پیش از این «بانکداری الکترونیک» طی گزارشی خبر داده بود که دو مجوز درخواست بانکداری الکترونیک در آستانه صدور است اما وجود مشکلاتی از جمله نبود بستر حقوقی مشخص مانع اصلی صدور نهایی این مجوز هاست.
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
علت مصوبه حذف سپرده هاي بلندمدت بانک ها،مشخص نيست بر چه اساسي است
با چه سرمایه‌ای باید وارد بورس شویم؟
بدهکارترین بانک های کشور کدامند؟
سابقه بیمه «فروشی» شد
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“