اینترنت ‌لاك پشتي و حلزونی برای کاربران ایرانی
بالا رفتن نرخ رشد جمعيت بدون ايجاد شرايط مناسب امكان‌پذير ...
كاتوزيان: آنها كه نخواستند نام ما در ليست‌شان قرار گيرد ر ...
اعمال نرخهای جدید سود بانکی بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتر ...
نوجوانان زورگير زخمي جديد بر پيکر جامعه
حكايت یک تصویرسازی
فیس‌بوک تصاویر پاک شده کاربران را هم نگه می‌دارد
کاهش ارزش ريال ايران زائران عتبات را شوکه مي کند
پایین آمدن از پله بیشتر از بالا رفتن به زانو آسیب می‌رسان ...
ضبط وجوه مالي؛ تحريم جديد آمريكا
9 February 2012, پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ , ۱۷ ربيع الأول ۱۴۳۳
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
۱.   چین؛ پرچمدار سانسور اینترنت در جهان
۲.   فیس‌بوک تصاویر پاک شده کاربران را هم نگه می‌دارد
۳.   اینترنت ‌لاك پشتي و حلزونی برای کاربران ایرانی
داخلی     آرشيو خبر     فناوري اطلاعات
کد مطلب : 661
۰
توصيه مطلب 
در دنیای امروز، قدرت نرم حرف اول و آخر را می‌زند
دنیای كنونی وارد یك جنگ رسانه‌ای تمام عیار شده و هر كس بتواند مدیریت گردش این اطلاعات را به دست بگیرد، به دنیا حاكمیت می‌كند و در حقیقت در دنیای امروز، قدرت نرم حرف اول و آخر را می‌زند
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۲۱:۰۴
در دنیای امروز، قدرت نرم حرف اول و آخر را می‌زند
تيترآنلاين - می‌گویند افكار عمومی‌ در فضایی شكل می‌گیرد كه آگاهی وجود داشته باشد. نقد و تبادل افكار نیز از تضاد بین عقاید، كه به شكل‌گیری افكار عمومی ‌منجر می‌شود.

به گزارش تيترآنلاين به نقل از راديو تهران، كارشناسان معتقدند كه دنیای كنونی وارد یك جنگ رسانه‌ای تمام عیار شده و سرعت گردش اطلاعات در آن بسیار سرسام‌آور است و هر كس بتواند مدیریت گردش این اطلاعات را به دست بگیرد، به دنیا حاكمیت می‌كند و در حقیقت در دنیای امروز، قدرت نرم حرف اول و آخر را می‌زند. در چنین فضایی؛ ‌تبلیغات با ارایه‌ اطلاعات جدید به مخاطب برای ایجاد باورهای تازه و حتی تغییر رفتار مخاطب کاربرد زیادی دارد.

باز به عقیده‌ی كارشناسان، تبلیغات رسانه‌یی در كشور در سال‌های اخیر پا را از سطح تجاری فراتر گذاشته البته نه به اندازه تاثیرگذاری آن در کشورهای غربی زیرا در این کشورها تبلیغات لجام گسیخته چنان پرقدرت پیش می‌تازد که صاحبان صنایع هرگز نگران تامین بازار مصرف نیستند؛ با این وجود شاید ایران نیز به زودی به فهرست تاثیرگذاری گسترده و بی قید و شرط تبلیغات غربی وارد شده و بر میزان مصرف گرایی آن بیش از آنچه تا امروز تجربه شده است، افزوده شود.

نبود هدف‌گذاری تبلیغاتی و مدیریت تبلیغات موجب شده مخاطبان ایرانی خود را به آسانی دراختیار بسته‌های تبلیغاتی در درون یا بیرون از مرزهای کشور قرار دهند بی آنکه از یکسو معیار دقیقی برای بررسی دامنه نیازهای خود تعریف کرده باشند و ازسوی دیگر به درستی یا نادرستی بسته‌های تبلیغاتی اطمینان یافته باشند. گرایش به انواع بنگاه‌های شغلی کاذب و گرایش به مصرف کالاهایی که از صحت و سلامتی آن اطمینانی حاصل نشده است؛ در میان جوانان یکی از عوامل مخرب گرایش به بازار تبلیغاتی جهان در ایران است.

ماهواره که بزرگترین و غیرقابل کنترل‌ترین ابزار رسانه‌ای است که نه تنها جامعه ایرانی را به عنوان یک کل؛ که خانه‌های ایرانی را هدف گذاری کرده است؛ در سال‌های اخیر مشتریان پروپاقرصی درمیان دختران و پسران ایران برای کالاهای فرهنگی و تجاری خود یافته است. گرایش به مصرف انواع لوازم آرایشی در میان دختران و پسران، تمایل به استفاده از انواع راه‌های درمانی برای دستیابی به اندام و زیبایی صورت و بدن، گرایش به استفاده از انواع محصولات فرهنگی و تجاری و خانگی در خانه‌ها ... همه و همه از توفیق دستگاه رسانه‌ای ماهواره در به دام انداختن نسل جوان و جوانی پشت سرگذاشته ایرانی دارد.

اگر مدیران کشور در موسسات خود دایم نگران گسترش نفوذ ماهواره در خانه‌های ایرانیان هستند و برای کاهش این گرایش برنامه‌ریزی می‌کنند اما خانواده‌های ایرانی در سراسر نقاط کشور به آسانی در فضایی تبلیغاتی به نفع مدیران کارخانجات و بنگاه‌های تجاری و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی به دام افتاده‌اند و نتیجه این جنگ نابرابر تنها ناهماهنگی میان تبلیغات رسانه‌ای داخلی - چه قصد ایجاد بازار مصرف برای محصولات داخل کشور را داشته باشد یا درصدد تصاحب دل‌ها برای گرایش به مذهب بوده باشد- با بازار خارجی و درنهایت شکست مدیران کشور و پیروزی قدرتمندانه بنگاه‌های فرهنگی و تجاری خارجی است. زیرا آنجا که ما باید از تجارب غرب در زمینه فراهم کردن ابزار و امكانات لازم و آموزش جامعه برای پایان دادن به عقب ماندگی‌ها و ضعف‌هایمان استفاده کنیم، تمام توان خود را بر سر قدرت نمایی سیاسی و حزبی خود معطوف کرده‌ایم.
Share/Save/Bookmark
بالا رفتن نرخ رشد جمعيت بدون ايجاد شرايط مناسب امكان‌پذير نيست
کاهش ارزش ريال ايران زائران عتبات را شوکه مي کند
اگر هزینه ها دو برابر درآمد جامعه باشد با حذف ۴ صفر از پول ملي کار مفیدی انجام نمي شود
كاتوزيان: آنها كه نخواستند نام ما در ليست‌شان قرار گيرد رقابت سختي خواهيم كرد
اعمال نرخهای جدید سود بانکی بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتری
ضبط وجوه مالي؛ تحريم جديد آمريكا
اینترنت ‌لاك پشتي و حلزونی برای کاربران ایرانی
فیس‌بوک تصاویر پاک شده کاربران را هم نگه می‌دارد
چین؛ پرچمدار سانسور اینترنت در جهان
اعمال و سیاست فیلترینگ اینترنت در جهان
گوگل سایتهای پر از آگهی را تنبیه می کند
لامپ‌های خیابان در آینده از باد و خورشید انرژی می‌گیرند
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“