قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
سال ۱۴۰۱ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
مرز شفافیت کجاست؟
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
8 February 2023, چهارشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ , ۱۷ رجب ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
نرخ اجاره بها در بیشتر کلانشهرهای کشور روند صعودی را در پیش گرفته است
اختصاص واحد ۲ خوابه به زوجهای جوان
افزايش 10 درصدي قيمت مسکن تا شش ماه آينده
داخلی     آرشيو خبر     مسكن و خودرو
کد مطلب : 1019
۰
توصيه مطلب 
ركود در خريد و فروش خودرو و املاك تجاري
اشباع بازار ازعمده دلایل رکود خرید و فروش خودروهای داخلی محسوب می شود به گونه ای که تمایل برای خرید بسیار کاهش یافته است
تاريخ انتشار: يکشنبه ۴ مهر ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۵۳
ركود در خريد و فروش خودرو و املاك تجاري
تيترآنلاين - رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو با بیان اینکه رکود بازارخودروهای داخلی بیش از وارداتی است، گفت: اشباع بازار از عمده دلایل رکود خرید و فروش خودروهای داخلی محسوب می شود.

حسین اردوخانی در گفت و گو با پانا، با اشاره به رکود حاکم بر بازار خودروهای داخلی و وارداتی اظهار داشت: شرکت های وارد کننده خودرو با ایجاد جوی مبنی بر کاهش واردات و کمبود قطعات و لوازم یدکی بر رکود شدید خرید و فروش این بخش دامن زدند.

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو با ذکر اینکه رشد قیمت خودروهای وارداتی بین یک تا هفت میلیون در نوسان است ، تصریح کرد: این در حالی است که هم اکنون خریداری در بازار وجود ندارد.

وی با اشاره به خروج دو برند بی ام و و بنز از بازار خودرو افزود: به دنبال بروز رکود در بازار خودروهای داخلی و کاهش تقاضا، این دو برند خود را از بازار بیرون کشیدند.

اردوخانی رکود بازار خودروهای داخلی را بیش از وارداتی دانست و اضافه کرد: اشباع بازار ازعمده دلایل رکود خرید و فروش خودروهای داخلی محسوب می شود به گونه ای که تمایل برای خرید بسیار کاهش یافته است. 

 ركود در بخش املاك تجاري و مسكوني

به گزارش تيترآنلاين، رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفت: خرید و فروش املاک تجاری نسبت به املاک مسکونی با رکود بیشتری مواجه است.

مصطفی قلی خسروی در گفت و گو با پانا،با بیان اینکه تمام مشاوران املاک کشور باید تا پایان ماه جاری درسامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کنند ، اظهارداشت: کلیه امور مربوط به کسر سه درصد مالیات بر ارزش افزوده معاملات ملکی به وسیله مشاوران املاک انجام می شود.

وی همچنین به رکود حاکم بر بخش مسکن و املاک تجاری اشاره کرد و افزود : قیمت مسکن و املاک تجاری و اداری همچنان ثابت بوده و افزایش چندانی نداشته است.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور با بیان اینکه املاک تجاری و اداری نسبت به مسکونی با رکود بیشتری مواجه هستند، تصریح کرد : گران بودن املاک تجاری و اداری نسبت به مسکونی موجب شده تا رغبتی برای خرید این املاک وجود نداشته باشد.

وی با اشاره به اجرایی شدن طرح هدفمند کردن یارانه ها ، تاکید کرد : اجرای این طرح ملی تاثیر روی قیمت املاک به خصوص بخش مسکن نخواهد داشت.



Share/Save/Bookmark
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
سال ۱۴۰۱ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
خودروهای تاریخی دوباره صاحب پلاک می‌شوند
خرید پراید هم با نرخ های جدید آرزو شده است
قيمت خودرو تصاعدي بالا مي رود اما کيفيت خودرو تغيير نمي کند
عضو انجمن قطعه سازان: قیمت خودرو سال آینده افزایش می یابد
انتقال سند خودرو در اماکن نظامی نامعقول است
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“