جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
28 March 2023, سه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ , ۶ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
«كتاب سبز» قذافی به زباله‌دان تاريخ پيوست
روسیه خواستار حل معمای قتل قذافی شد
زوایای پنهان دفن سرهنگ در نیمه های شب
قذافي هرگز تغييرات و تحولات را نديد
عاملان قتل قذافي اعضاي سرويسهاي اطلاعاتي فرانسه و انگليس بودند
داخلی     آرشيو مقاله     بين الملل
کد مطلب : 3413
۰
توصيه مطلب 
شادی غربی ها از مرگ قذافی اوج ریاكاری آنان است
گارد ویژه قذافی موسوم به خمیس كه در ۸ ماه گذشته بیشترین حمایت را از وی نشان دادند در یك قرارداد ۸۵ میلیون پوندی تحت آموزش و تجهیز شركت جنرال داینامیك انگلیس قرار داشت
تاريخ انتشار: جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۱۶
شادی غربی ها از مرگ قذافی اوج ریاكاری آنان است

یک تحلیلگر مصری مقیم لندن در مقاله‌ای در پایگاه خبری حزب اسلامی مالزی؛ با اشاره به حمایت‌های پیشین غربی‌ها از قذافی دیكتاتور، نوشت: دیوید كامرون نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی ریاكارانه از نقش انگلیس و موفقیت نیروهای ناتو در سرنگونی قذافی ابراز خرسندی كرد اما با این حال وی فراموش كرد تا به نقشی كه انگلیس در دوران پیش از سقوط قذافی در این كشور بازی كرده است؛ اشاره كند.

رضا پانخورست می‌افزاید: بسیاری از سلاح‌هایی كه دیكتاتور لیبی علیه مردم استفاده كرد سلاح‌هایی بودند كه وی از انگلیس تهیه كرده بود. به گزارش آسوشیتدپرس؛ انگلیس تنها در سال ۲۰۱۰ بیش از ۵۵ میلیون دلار تسلیحات به رژیم قذافی داده بود سلاح‌های تك تیرانداز؛ خودروهای ضدگلوله؛ مهمات لازم برای كنترل تجمعات و گاز اشك‌ آور از جمله كالاهایی بوده‌اند كه در لیست فروش انگلیس بودند.

این نویسنده مصری تأكید می‌كند: گارد ویژه قذافی موسوم به خمیس كه در ۸ ماه گذشته بیشترین حمایت را از وی نشان دادند در یك قرارداد ۸۵ میلیون پوندی تحت آموزش و تجهیز شركت جنرال داینامیك انگلیس قرار داشتند، قراردادی كه با حمایت شخصی تونی بلر نخست وزیر وقت انگلیس با قذافی بسته شد.

نویسنده این مقاله در ادامه افزوده است: دیوید كامرون همچنین در اظهارات ریاكارانه دیگری گفت كه امروز روزی است كه باید به یاد همه قربانیان باشیم ،اما وی فراموش كرد به این نكته اشاره كند كه بسیاری از قربانیان رژیم قذافی با حمایت و كمك دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس به دام افتادند.

وی می‌افزاید: سامی السعدی مبارز لیبیایی

” حمایت از مبارك در مصر و بن‌علی در تونس نیز گواه این مدعاست كه آمریكایی‌ها تا لحظه آخر نیز پشت سر این رژیم‌ها بودند و زمانی كه دیگر نتوانستند در برابر اراده مردم برای تغییر این رژیم ها مقاومت كنند؛ مجبور به پذیرش شرایط جدید شدند “
مخالف قذافی یكی از این افراد است كه با حمایت دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس ربوده و تحویل قذافی داده شد.

این تحلیلگر مصری افزوده است: آمریكایی ها هم مانند انگلیسی‌ها نمی‌توانند خود را از همراهی با قذافی و حمایت از وی تبرئه كنند.
اسناد نشان داده است كه سازمان سیا آمریكا رییس كنونی شورای نظامی تریپولی عبدالحكیم بالحاج را ربوده و وی و خانواده اش را در سال ۲۰۰۴ تحویل رژیم قذافی دادند.

در سال ۲۰۰۸ جرج بوش رییس جمهوری وقت آمریكا نماینده ویژه خود كاندولیزا رایس را به لیبی فرستاد و در همان سال قرارداد اكتشاف نفت میان شركت اگزون موبیل آمریكا و دولت قذافی منعقد شد. آمریكا قرادادهای فروش تسلیحات نظامی نیز برای تجهیز نیروهای مسلح قذافی بسته بود كه نمی تواند منكر آن شود. به لیبی اجازه داده شده بود تا ۴۶ میلیون دلار تسلیحات از آمریكا خریداری كند.

در ادامه این مقاله آمده است: انگلیس و آمریكا هر دو در تجهیز نظامی رژیم قذافی برای سركوب و شكنجه مخالفان دست داشته‌اند در عین حال هر دو كشور تلاش كردند تا چهره لیبی را در صحنه بین‌المللی ترمیم كنند و با رفت و آمدهای دیپلماتیك كانال‌های ارتباطی رژیم قذافی را با كشورهای غربی باز نگه دارند.

پانخورست در ادامه مقاله خود تأكید كرده است: ساده‌انگارانه است كه تصور كنیم رژیم‌هایی مانند لیبی؛ بحرین؛ عربستان؛ تونس و مصر بدون حمایت آمریكا توانسته باشند این همه دوام بیاورند. بدون شك ادامه حكومت هایی مانند رژیم قذافی تا امروز مرهون حمایت های نظامی و سیاسی آمریكا و غرب بوده است.  حمایت از مبارك در مصر و بن‌علی در تونس نیز گواه این مدعاست كه آمریكایی‌ها تا لحظه آخر نیز پشت سر این رژیم‌ها بودند و زمانی كه دیگر نتوانستند در برابر اراده مردم برای تغییر این رژیم ها مقاومت كنند؛ مجبور به پذیرش شرایط جدید شدند.

وی ادامه می‌دهد: ملت های منطقه در شرایطی كه سرنگونی این دیكتاتورها را جشن گرفته‌اند نباید از این واقعیت غافل باشند كه در تاریخ ۴۰ سال گذشته در این منطقه این دیكتاتورها با حمایت غربی‌ها بر سركار آمدند و حكومت خود را مستحكم كردند.

مرجع : تقريب نيوز
Share/Save/Bookmark
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
داعش روزانه 1 میلیون دلار درآمد دارد
عقاب، خرس را به غار بازگرداند
پيشنهاد حذف روسيه از جام جهاني 2014 رد شد
اوباما: نگران دست درازی بیشتر روسیه به خاک اوکراین هستم
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“