ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
1 July 2025, سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ , ۶ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو گفتگو     دانشگاه و آموزش عالي
کد مطلب : 3746
۰
توصيه مطلب 
دانشجویان ایرانی متقاضی دوره دكتری درهند برای ویزای تحقیقاتی سرگردان هستند
شرایط سخت تحصیل، رفتارهای ناخوشایند ، تاخیر درصدور ویزاهای تحقیقاتی دانشجویان دوره دكتری، گرانی هزینه ها نسبت به داخل...
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۲۳
دانشجویان ایرانی متقاضی دوره دكتری درهند برای ویزای تحقیقاتی سرگردان هستند
تيترآنلاين - صدها نفر از دانشجویان ایرانی متقاضی دوره دكتری در هند ماهها و حتی نزدیك به یكسال در انتظار صدور ویزای تحقیقاتی توسط سفارت هند درتهران هستند و رسیدگی نشدن و پاسخگو نبودن این سفارت خانه موجب سرگردانی آنان شده است.

به گزارش ایرنا بنابه گفته منابع مطلع حدود 300 تا 400 نفر از دانشجویان ایرانی متقاضی برای دوره دكتری در هند ماهها در انتظار ویزای تحقیقاتی هستند كه حدود 100 نفر آنان بیش از 6 ماه و بعضاً حتی بیش ازیكسال سال در انتظار ویزای تحقیقاتی از سفارت هند در تهران هستند.

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در شبه قاره هند نیز با تایید این خبر درگفت وگو با ایرنا اظهار داشت: تاخیر در صدور ویزای تحقیقاتی برای دانشجویان ایرانی متقاضی دوره دكتری ازسوی سفارت هند درتهران علاوه بر فرصت سوزی دانشجویان تمایل متقاضیان برای دوره دكتری در هند را به شدت كاهش داده است و حتی دانشجویان بورسیه دولتی به دلیل طولانی بودن روند دریافت ویزا حاضر نیستند برای رفتن به هندوستان اقدام كنند.

دكتر 'محمد حسین كریم' افزود: علاوه بر مشكل ویزای تحقیقاتی امتحان وروردی به زبان انگلیسی بدون گذاشتن دوره های 3 ماهه یا شش ماهه زبان انگلیسی یكی دیگر از مشكلات است كه در نتیجه دانشجویان بدلیل ضعف زبان و موفق نشدن در امتحان ورودی به ناچار با استادان راهنمای كم سابقه و كم تجربه به توافق می رسند كه این به ضرر دانشجویان است.

وی در عین حال گفت: از طرف دیگر جای بسی خوشحالی است كه باتوجه به افزایش ظرفیت دوره های كارشناسی در ایران و نظارت و ساماندهی دانشگاهها بر اساس رویكرد نوین علمی ایرانی تعداد دانشجویان متقاضی دوره های غیر تحصیلات تكمیلی بویژه كارشناسی طی یكسال گذشته بسیار كاهش داشته است و دیگر علاقه مندی برای دوره های لیسانس و دانشكده ها در هند وجود ندارد.

وی گفت: به عبارت دیگر دانشكده و لیسانس از این پس در خارج برای ایرانی ها معنا ندارد و حیف است جوانان ایرانی پول و عمرشان را برای لیسانس گرفتن در خارج هدر بدهند. مضافا اینكه دانشجویان دوره لیسانس و دانشكده ها دیگر بشكل سابق تسهیلات دانشجویی غیر ارزی دریافت نخواهند كرد و عمدتا با مشكلات ارزشیابی مدرك نیز رو به رو خواهند بود.

وی ادامه داد: درحال حاضر حدودشش هزار دانشجوی ایرانی در هند هستند كه تا سال آینده به حدود پنج هزارنفر خواهند رسید و اكثر آنان در دوره های تحصیلات تكمیلی كارشناسی ارشد و دكتری مشغول به تحصیل خواهند بود در صورتیكه درسال گذشته ازحدود هشت هزاردانشجو بیشتر در دوره های تحصیلی پایین و كارشناسی مشغول به تحصیل بوده اند.

به هرحال آنچه مشهود است شرایط سخت تحصیل ، رفتارهای ناخوشایند ، تاخیر درصدور ویزاهای تحقیقاتی دانشجویان دوره دكتری، گرانی هزینه ها نسبت به داخل و همچنین افزایش ظرفیت دانشگاههای داخل كشور روزبه روز تمایل اشخاص برای تحصیل درهند را كاهش داده وروند حضور دانشجویان بایك كاهش چشمگیر مواجه است. بطوری كه جمعیت دانشجویی درهند از 10 هزار نفر در چند سال قبل ، هم اینك به شش هزار نفر كاهش یافته و تاسال آینده این رقم به پنج هزار نفر خواهد رسید.
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
با یک تلفن از آگهی‌های میدان انقلاب می‌توان پایان‌نامه خرید
ثبت‌نام دوره دکتری تخصصی (PHD) دانشگاه آزاد از یکم تا هشتم دی ماه
آغاز ثبت نام آزمون دکتری سال آینده از 4 آذر
فرهاد دانشجو از ریاست دانشگاه آزاد برکنار شد
تایید مدارک دانشجویان داخل تنها از طریق سامانه خدمات آموزشی
تمام دانشگاه های جنجالی دولت دهم
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“