ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
4 July 2025, جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴ , ۹ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
امور فرهنگيسينما و تلويزيونميراث و گردشگريكتاب و ادبيات
فروش کتاب های الکترونیک از کتاب های کاغذی پیشی گرفت
داخلی     آرشيو گفتگو     كتاب و ادبيات
کد مطلب : 5069
۰
توصيه مطلب 
چگونه انقلاب کتاب‌های الکترونیکی در حال تغییر عادات کتابخوانی ماست؟
قیمت‌های تولیدی برای کتاب‌های الکترونیکی بسیار پایین‌تر از کتاب‌های چاپی هستند، نیازی به کاغذ، جوهر، نخ و چسب نیست و دیگر ضرورتی ندارد که به قیمت‌های حمل و نقل و انبار فکر کنید
تاريخ انتشار: جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۰۲
چگونه انقلاب کتاب‌های الکترونیکی در حال تغییر عادات کتابخوانی ماست؟
در فستیوال ولز که کتاب‌های الکترونیکی را جشن گرفت، این مساله که چگونه انقلاب دیجیتالی عادت‌های کتابخوانی ما را تغییر می‌دهد و ناشران چگونه با این موضوع کنار می‌آیند، مورد بررسی و کنکاش قرار گرفت.

نحوه دسترسی ما به کتاب‌ها تغییر پیدا کرده و حتی این امکان فراهم آمده که کتاب‌ها از طریق کتابخانه‌های آنلاین در دسترس قرار بگیرند.

آمارها نشان می‌دهند که کتاب‌های الکترونیکی در سراسر بریتانیا در حال رشد هستند؛ چه از طریق دانلود کتاب‌ها در آی‌پد و چه از طریق دریافت کتاب‌های الکترونیک در کتابخوان کیندل.

در فستیوال دو روزه‌ای که در غرب ولز برگزار شد، نویسندگانی مانند پالی کورتنی، مارتین ادواردز، تیم هلد، نیکولاس الن و مری هوپر حضور داشتند. ایده اصلی راه‌اندازی این فستیوال، به گفته ترتیب‌دهندگان آن، این بود که دموکراتیزه شدن کتابخوانی را جشن بگیرند.

جولیان راک نویسنده پرفروش ولز در این فستیوال، کتاب‌های الکترونیک را به عنوان خلاق‌ترین، هیجان‌انگیزترین و قوی‌ترین واسطه‌ای که پس از گوتنبرگ وارد بازار نشر شده‌، معرفی کرد. او گفت: کتاب‌های الکترونیکی خطری بزرگ برای صنعت نشر سنتی هستند و به انحصاری بودن ناشران و مدیر برنامه‌ها که تا به حال وجود داشتند، خاتمه می‌دهند. او افزود: این کتاب‌ها کاملا نویسندگان را آزاد و تا حد زیادی کتابخوانی را دموکراتیزه می‌کنند و اگر بخواهم رک بگویم دیگر افرادی در برج‌های عاج‌شان وجود نخواهند داشت تا تصمیم بگیرند مردم چه چیزی بخوانند.

آقای راک، که می‌گویدزندگی‌اش کتاب است، به این نکته نیز اشاره می‌کند که انقلاب کتاب‌های الکترونیکی به معنی به تاریخ سپرده شدن نسخه‌های چاپی است. او می‌گوید: مقابل تغییر می‌تواند مقاومت وجود داشته باشد - همان‌طور که همیشه هست - اما مساله حیاتی این است که ما یک نسل داریم (اگر نگوییم دو نسل) که همه‌شان به تکنولوژی جدید عادت دارند.

او می گوید: واقعیت این است که مغازه‌های کتاب، چپ و راست بسته می‌شوند و قدرت کتاب در حال از بین رفتن توسط وسایل دیجیتالی است.

به گفته او برپایی این فستیوال، جایگزینی برای فستیوال‌های بزرگ و روشنفکرانه کتاب که خوانندگان عوام پسند را کنار می‌گذارند، است.

او گفت: شعار ما در این فستیوال این است «فراگیر، نه انحصاری» و به همین دلیل ترکیبی خوب از اسم‌های بزرگ و ستاره‌های آینده ادبی را در خود دارد. اگر شما تجریه‌ای دقیق از آثار پروست را می‌خواهید و یا منتقدان روشنفکر جویس را ترجیح می‌دهید این فستیوال برای شما نیست، اما اگر فقط می‌خواهید روزی خوب همراه خانواده داشته باشید این فستیوال متعلق به شماست.

استفاده از کتاب‌های الکترونیکی در میان تمامی گروه‌های سنی، در حال افزایش است. 6درصد افراد بالای 55 سال دارای یک کتابخوان الکترونیکی هستند، در حالی که پنج درصد افراد بین 18 تا 24 سال از این امکان برخوردارند. از میان افرادی که مالک یک کتابخوان الکترونیک هستند، تقریبا نصفشان (47%) کیندل آمازون دارند و 31% آی‌پد اپل را انتخاب کرده‌اند. 14% هم کتابخوان سونی را ترجیح داده‌اند.

آقای راک می‌گوید: مهم نیست چند سال دارید، دسترسی پیدا کردن به مجموعه گسترده‌ای از کتاب‌های خوب آن هم با فشار دادن یک دکمه مزیت‌های خودش را دارد. او گفت این فستیوال علاوه بر این که این مزیت‌ها را جشن می‌گیرد به نویسندگان جدید هم این امکان را یادآور می‌شود که کارهایشان را چاپ کنند.

به گفته او در این فستیوال برای نویسندگان همکارمان راهنمایی‌های بسیار خوبی در تمامی جنبه‌های انقلاب چاپی دیجیتالی ارایه کردیم و برای بچه ها هم همه جور نوشته های فراموش نشدنی سرگرم کننده توسط آدم های اسرار آمیز و جادویی در نظر گرفتیم.

گارمون گروفود مدیر برنامه‌های این فستیوال نیز یادآور شد که تکنولوژی، که این اجازه را می‌دهد تا آثار نویسندگان بدون هزینه‌های چاپ منتشر شوند، این امکان را هم فراهم می‌کند تا این آثار به سراسر دنیا صادر شوند. به گفته او قیمت‌های تولیدی برای کتاب‌های الکترونیکی بسیار پایین‌تر از کتاب‌های چاپی هستند، نیازی به کاغذ، جوهر، نخ و چسب نیست و دیگر ضرورتی ندارد که به قیمت‌های حمل و نقل و انبار فکر کنید. او گفت به این ترتیب می‌توان کتاب‌های هر گوشه جهان را به تمامی دنیا بدون در نظر گرفتن قیمت‌های نشر و حمل و نقل صادر کرد.

این فستیوال که در دهکده ساحلی کیدولی برگزار شد، تمامی ژانرهای مورد علاقه کتابخوانان از جنایی، رمانتیک، کمدی و تاریخی را با حضور نویسندگان پرفروش ارایه کرد.
مرجع : ایبنا به نقل از کریستین ساینس مونیتور
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
تغییر در حوزه‌ کتاب خیلی هم واقعیت ندارد
جهان ادبیات یکی از نابغه‌هایش را از دست داد
ترجمه منطق الطیر عطار در فرانسه، 21 هزار نسخه فروش رفته است
سرانه‌ی پایین مطالعه و خلاء مدیریت فرهنگی
تنهایی مترجم صدسال تنهایی
اداره کتاب مسوولیت‌های متعددی جز ممیزی دارد
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“