قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
سال ۱۴۰۱ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
مرز شفافیت کجاست؟
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
1 July 2022, جمعه ۱۰ تير ۱۴۰۱ , ۲ ذو الحجة ۱۴۴۳
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
قيمت خودرو تصاعدي بالا مي رود اما کيفيت خودرو تغيير نمي کند
عضو انجمن قطعه سازان: قیمت خودرو سال آینده افزایش می یابد
مردم انتظار کاهش قیمت خودرو در سال جدید نداشته باشند
صنعت خودرو با انحصار و حمایت های دولتی به جایی نمی رسد
صنعتي که براي آلوده کردن محيط زيست لابي مي کند!
داخلی     آرشيو گفتگو     مسكن و خودرو
کد مطلب : 5923
۰
توصيه مطلب 
راهکارهای کاهش تأثیر تحریم ها در صنعت خودرو چیست؟
در هر شرایطی امکان دور زدن تحریم ها وجود دارد اما این امر موجب افزایش شدید قیمت ها خواهد شد و مردم قدرت تحمل این هزینه ها را ندارند
تاريخ انتشار: جمعه ۲۱ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۲۹
راهکارهای کاهش تأثیر تحریم ها در صنعت خودرو چیست؟
عضو دانشكده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت گفت: هم اکنون خودروسازان با بحران های جدی مواجه هستند و تحریم ها بر شدت این بحران ها می افزاید.
به گزارش تيترآنلاين، امیرحسن کاکایی در گفت و گو با خبرنگار پرشین خودرو، با بیان این مطلب گفت: نوسانات نرخ ارز، کاهش فروش داخلی و بدهی بالای خودروسازان از مشکلات اصلی آنها طی چند ماهه اخیر بوده و تحریم ها نیز مشکلات جدیدی را برای خودروسازان ایجاد کرده است. 

وی در ادامه تصریح کرد: کمبود نقدینگی، بی اعتمادی مردم به خودروسازان و عقب ماندن از برنامه ریزی های صورت گرفته در زمینه استاندارد و ایمنی، از جمله مشکلاتی است که خودروسازان پیش از تحریم ها نیز با آن مواجه بودند و آنها را با بحران های جدی مواجه ساخته است. 

کاکایی عنوان کرد: در هر شرایطی امکان دور زدن تحریم ها وجود دارد اما این امر موجب افزایش شدید قیمت ها خواهد شد و مردم قدرت تحمل این هزینه ها را ندارند.
این کارشناس صنعت خودرو تأکید کرد: هم اکنون خودروسازان با مشکلات بسیاری مواجه هستند و به تنهایی قادر به مقابله با این مشلات نخواهند بود لذا رفع این مسائل نیازمند اقدامات اساسی و برنامه ریزی های جامع توسط دولت است. 

وی همچنین اظهار داشت: مردم با صرف هزینه های بسیار و تحمل مشکلات فراوان صنعت خودروسازی را یاری نمودند لذا این صنعت متعلق به مردم است و از بین رفتن آن به ضرر آنها خواهد بود.
عضو دانشكده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت در ادامه افزود: ادامه فعالیت صنعت خودروسازی بحران های فراوانی را در پیش دارد و نیازمند تحمل دشواری های بسیار است و سقوط این صنعت نیز باعث ایجاد خلاً بزرگ در کشور و بروز مشکلات شدید اقتصادی و اجتماعی خواهد شد. 

وی با امید به برداشته شدن تحریم ها که منشأ افزایش هزینه ها است، تأکید کرد: قطعه سازان و خودروسازان به تنهایی توانایی مقابله با مشکلات را نخواهند داشت و چنانچه مسئولین بپذیرند که این صنعت نیازمند برنامه نجات ملی است باید مشکلات را آنالیز کرده و راهکارها را به سرعت اجرایی و مسائل مالی خودروسازان را نیز مرتفع نمایند. 

عضو دانشكده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: این ضرورت وجود دارد که دولت سهام خودروسازان را خریداری کرده و این شرکت ها کاملاً دولتی شوند سپس با برنامه ریزی های دقیق هزینه ها را مدیریت کرده و هزینه های سربار را کاهش دهد و پس از سوددهی مجدد شرکت ها، آنها را به صورت واقعی خصوصی سازی کند. 

وی گفت: بایستی نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی توسط کارشناسان محاسبه و به این واحدها تزریق شود به نحوی که امکان جهش وجود داشته باشد زیرا کمبود نقدینگی موجب بالا رفتن توقع مردم و عدم توانایی خودروسازان جهت رقع این توقعات و در نهایت تشدید بحران ها و از بین رفتن سرمایه ها می گردد.
کاکایی در پایان خاطرنشان کرد: خودروسازان باید بخشی از نقدینگی خود را جهت توسعه و بخشی دیگر را در راستای تولید محصول جدید صرف نمایند، همچنین برخی از اموال اضافی خود را به فروش رسانده و سرمایه به دست آمده را با مدیریت صحیح صرف ارتقاء کیفیت، نوآوری و تحول نمایند.
Share/Save/Bookmark
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
سال ۱۴۰۱ سال «تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
خودروهای تاریخی دوباره صاحب پلاک می‌شوند
خرید پراید هم با نرخ های جدید آرزو شده است
قيمت خودرو تصاعدي بالا مي رود اما کيفيت خودرو تغيير نمي کند
عضو انجمن قطعه سازان: قیمت خودرو سال آینده افزایش می یابد
انتقال سند خودرو در اماکن نظامی نامعقول است
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“