جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بی ...
رونق اقتصاد ایران در گرو برقراری رابطه با عربستان نیست
آیا فاصله سنی در ازدواج اهمیت دارد؟
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
ايران با انگليس، آمريكا و برنده پلی آف اروپا هم گروه شد
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
28 March 2023, سه شنبه ۸ فروردين ۱۴۰۲ , ۶ رمضان ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: خودروهای داخلی از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند
داخلی     آرشيو گفتگو     مسكن و خودرو
کد مطلب : 3150
۰
توصيه مطلب 
محصولات خودروسازهای داخلی به علت پایین بودن کیفیت، شایسته ایرانیان نیست
دو خودروساز بزرگ کشور به علت حضور انحصاری در بازار ایران تنها به دنبال کسب سود هستند و این نوع رویکرد موجب قربانی شدن حقوق مصرف کننده داخلی شده است.
تاريخ انتشار: شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۲۸
محصولات خودروسازهای داخلی به علت پایین بودن کیفیت، شایسته ایرانیان نیست
عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان این‌که خودروسازان داخلی به علت برخورداری از شرایط انحصاری در بازار تنها به فکر کسب سود هستند، گفت: کمیته‌ای با حضور تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس برای نظارت و بررسی قیمت خودروها تشکیل شده است و این کمیته افزایش قیمت خودرو در هفته‌های گذشته را بررسی می‌کند.

مصطفی رضاحسینی قطب‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با انتقاد از افزایش قیمت برخی از خودروهای داخلی گفت: شایعه‌هایی مبنی بر افزایش قیمت برخی خودروهای داخلی وجود دارد که با توجه به تجربه‌های سال‌های گذشته در این زمینه، این شایعه‌ها به طور حتم به واقعیت تبدیل می‌شود.

نماینده مردم شهر باباک در مجلس شورای اسلامی افزود: خودروسازان داخلی هر ساله برای افزایش قیمت محصولات خود ابتدا شایعاتی را در سطح بازار منتشر می‌کنند و با آماده شدن افکار عمومی و شرایط بازار پس از گذشت چند ماه، محصولات مورد نظر خود را با قیمت دلخواه در بازار عرضه می‌کنند.

نماینده مردم شهر بابک در مجلس هشتم رویکرد خودروسازان داخلی به بازار مصرف را رویکرد کاملا اقتصادی خواند و گفت: نگاه و رویکرد صرفا اقتصادی خودروسازان داخلی به بازار کشور، وضعیت کنونی و افزایش قیمت خودروها را به وجود آورده است.

سودجویی دو خودروساز بزرگ کشور حقوق مصرف کنندگان را قربانی می‌کند

وی افزود: دو خودروساز بزرگ کشور به علت حضور انحصاری در بازار ایران تنها به دنبال کسب سود هستند و این نوع رویکرد موجب قربانی شدن حقوق مصرف کننده داخلی شده است.

حسینی قطب‌آبادی تأکید کرد: محصولات کنونی شرکت‌های خودروسازی داخلی به علت پایین بودن کیفیت، شایسته و برازنده ایرانیان نیست و تداوم این نوع تولید اهانت و اجحاف به ایرانیان است.

وی با یادآوری این که کنترل کیفیت خودروهای تولیدی از جمله مسئولیت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت است، ادامه داد: این وزارتخانه درباره کنترل و نظارت بر کیفیت خودروهای دخلی و احقاق حقوق مصرف کنندگان مسئول است و باید نسبت به روند کنونی تولید محصولات بی‌کیفیت و افزایش مداوم قیمت‌ها پاسخ دهد.

نماینده مردم شهر بابک در مجلس هشتم تصریح کرد: نفوذ پررنگ و قدرتمند دولت در دو شرکت بزرگ خودروسازی کشور و اجرای ناقص و معیوب سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی موجب تداوم وضعیت کنونی در بازار خودرو و افزایش قیمت آن شده است.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم یادآور شد: خصوصی سازی با روند کنونی و واگذاری صنایع بزرگ همچون خودروسازی به شرکت‌های دولتی و یا شبه‌دولتی هیچ کمکی به توسعه صنایع کشور نمی‌کند و این موضوع موجب تداوم اجحاف به حقوق مصرف‌کنندگان می‌شود.
Share/Save/Bookmark
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
مجلس و دولت بدنبال ممنوعیت واردات گوشی تلفن همراه اپل
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
جزئیات فروش و حفظ سهمیه جدید بنزین یارانه‌ای
خودروهای تاریخی دوباره صاحب پلاک می‌شوند
خرید پراید هم با نرخ های جدید آرزو شده است
قيمت خودرو تصاعدي بالا مي رود اما کيفيت خودرو تغيير نمي کند
عضو انجمن قطعه سازان: قیمت خودرو سال آینده افزایش می یابد
انتقال سند خودرو در اماکن نظامی نامعقول است
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“