تيترآنلاين - رسانه های چاپی فراموش مي شوند؟ - نسخه قابل چاپ

رسانه های چاپی فراموش مي شوند؟

نویسنده:کاترین کوپک،مترجم:مرجان آقبلاغی

دپولیا نیوز , 9 دی 1390 ساعت 21:30

با پیشرفت دانش وتکنولوژی، کم کم رسانه های چاپی جای خود را به رسانه های دیجیتالی می دهند و مردم متوجه می شوند که خرید یک روزنامه و صرف هزینه تنها براي خواندن اخبار آن چندان معقول و منطقی نیست


با پیشرفت دانش وتکنولوژی، کم کم رسانه های چاپی جای خود را به رسانه های دیجیتالی می دهند و مردم متوجه می شوند که خرید یک روزنامه و صرف هزینه تنها براي خواندن اخبار آن چندان معقول و منطقی نیست.
به گزارش ايبنا، با پیشرفت دانش وتکنولوژی، کم کم رسانه های چاپی جای خود را به رسانه های دیجیتالی می دهند و مردم متوجه می شوند که خرید یک روزنامه و صرف هزینه تنها براي خواندن اخبار آن چندان معقول و منطقی نیست.

با گذر زمان و پیشرفت علم و تکنولوژی این شگفت آور نیست که شما کتاب محبوبتان را روی کامپیوتر بخوانید یا ازاخبار روز از طریق اینترنت آگاه شوید و یک خواننده الکترونیکی باشید.

از سويي اصطلاح "مرگ چاپ " براي ناشران مهم دنیا مفهومي بي اهميت نيست و آنها کم کم چاپ کتاب را کنار گذاشته و به کتاب های الکترونیکی روی آورده اند. 

آنها معتقدند که امروزه افراد با یک جستجو در اینترنت می توانند به کتاب های موردعلاقه شان دست یابند یا اخبار روزانه را بخوانند بدون اینکه به محیط زیست آسیب برسانند یا هزینه های هنگفتی را برای چاپ روزنامه یا کتاب صرف کنند. 

اما در کنار این گروه برخی نیز به "قدرت چاپ" معتقدند و می گویند جادويی که نشریات چاپی دارند، اینترنت نمی تواند انجام دهد،چرا که مجلات قدرت به وجود آوردن رابطه عمیق را با خواننده دارند. رسانه های چاپی خواننده را مجذوب کرده و عمق نوشته را به خواننده نشان می دهد، در حالی که رسانه های دیجیتالی اینگونه عمل نمی کنند و تنها به آنها می شود به عنوان یک سرگرمی نگاه کرد . 

امروزه دیگر حتی کتابخانه ها نیز با کتاب های چاپی جای خود را به کتابخانه های الکترونیکی داده اند و خوانندگان تنها با کامپیوتر و دسترسی به اینترنت می توانند به کتاب های مورد علاقه شان دسترسي پیدا کنند .

اما کارشناسان محیط زیست به قدرت چاپ یا مرگ چاپ نمی اندیشند . آنها در پی نکات مثبت یا منفی رسانه های چاپی و دیجیتالی نیستند،بلكه با نسخه های چاپی کتاب موافق نیستند، چرا که معتقدند برای نسخه های چاپی کتاب باید میلیونها درخت قطع تا کتابی چاپ شود و قطع هر درخت به نابودی محیط زیست و در نهایت رشد صنعت چاپ می انجامد. در صورتی که ما می توانیم به نسخه دیجیتالی همان کتاب دسترسی داشته باشیم، بدون اینکه خطزی محیط زیست را تهدید کند. 

امروزه رسانه های چاپی یا نسخه های دیجیتالی هر دو در دسترس هستند و هر فردي بنا به علاقه خود از آنها استفاده می کند.


کد مطلب: 3834

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcj.tetfuqeoxsfzu.html?3834

تيترآنلاين
  http://titronline.ir