تيترآنلاين - كساني عادت كرده بودند پروژه‌هاي دو ساله را شش سال طول بدهند - نسخه قابل چاپ

كساني عادت كرده بودند پروژه‌هاي دو ساله را شش سال طول بدهند

ايسنا , 6 مرداد 1389 ساعت 16:23

يك عده‌اي در خارج از كشور كه دماغ آن‌ها سوخته شده بود و دائم مي‌گفتند اين كار نشدني است. البته آن‌ها حق دارند كه اين را بگويند. آن‌ها عادت به مفت‌خوري در دنيا دارند...


تيترآنلاين - دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح روز چهارشنبه در جريان افتتاح فاز دوم مجتمع پتروشيمي پرديس در بخشي از سخنان خود اظهار كرد: به طور ملموس مردم تمام دنيا از پرداخت ماليات گريزان هستند، ولي امسال با اطلاع‌رساني خوبي كه صورت گرفت، تقريبا چهار ميليون و 300 هزار نفر اظهارنامه مالياتي پر و براي پرداخت ماليات اعلام آمادگي كردند. پرداخت ماليات نشان همبستگي ملت ايران، اتحاد، اعتماد دولت و ملت، مشاركت ملت در ساختن ايران، تودهني زدن از سوي مردم به بيگانگان و اعلام عزت ملي است.

وي با بيان اين‌كه « من از تمام كساني كه اظهارنامه‌ مالياتي پر كرده‌اند و دست‌اندركاران اين امر تشكر و قدرداني مي‌كنم» ادامه داد: اميدوارم كه پرداخت ماليات به يك فرهنگ عمومي و ملي در كشور تبديل و هزينه‌هاي اداره‌ كشور از ماليات‌ها و درآمدهاي غيرنفتي تامين شود و درآمدهاي نفتي براي سرمايه‌گذاري، ايجاد اشتغال و ساختن آينده‌ باشكوه براي نسل‌هاي بعدي صرف شود.

وي با اشاره به انعقاد قراردادهاي كليه فازهاي پارس جنوبي چندي پيش در عسلويه، يادآور شد: آن روز يك روز تاريخي بود. اگر يك بار ديگر به گذشته برگرديم در اوايل دولت نهم وقتي كه براي افتتاح پروژه‌اي به عسلويه مي‌آمديم بايد با يك قطار خارجي احوال‌پرسي مي‌كرديم ولي امروز الحمدالله ايراني‌ها حضوري فعال دارند.

وي گفت: كساني كه براي اجراي يك فاز مي‌آمدند سه – چهار سال براي بستن قرارداد كش مي‌دادند، ناز مي‌كردند تا پولي را بياورند و بعدا با آن‌كه چند برابر آن سود مي‌بردند و در كشورشان نيز اشتغال ايجاد مي‌شد، ولي براي اجراي اين فازها و انعقاد قرارداد كلي ناز مي‌كردند و منت مي‌گذاشتند. يك پروژه‌اي كه بايد سه ساله تمام مي‌شد به بهانه‌هاي گوناگون آن را طول مي‌دادند به بهانه‌هاي سياسي متوقف مي‌كردند و هزينه و زماني چند برابر را به ما تحميل مي‌كردند اما امروز مي‌بينيم كه الحمدالله پيمانكاران و متخصصان خودمان در زمان كوتاه‌تر كارها را انجام مي‌دهند و مثلا روند برنامه‌ريزي براي عقد قرارداد يكي از فازهاي پارس جنوبي يك ماه است. مشاوران خودمان كارها را انجام مي‌دهند، بسياري از قطعاتي كه استفاده مي‌شود توليد خودمان است و ان‌شاءالله در آينده‌اي نزديك تمام قطعات مورد نياز ساخت خودمان خواهد بود با كيفيت بالاتر و قيمت پايين‌تر و اين اتفاق بزرگي بود كه رخ داد. كاري كه در ايران اتفاق افتاد حلقه‌هاي پيوسته يك‌جانبه‌ تحميلي در صنايع گاز و پتروشيمي را شكست و اين اتفاق مباركي بود.

وي به امضاي قراردادهاي كليه‌ فازهاي پارس جنوبي كه چندي پيش صورت گرفت اشاره كرد و گفت: در امضاي اين قرارداد دو گروه شروع به سر و صدا كردند. يك عده‌اي در خارج از كشور كه دماغ آن‌ها سوخته شده بود و دائم مي‌گفتند اين كار نشدني است. البته آن‌ها حق دارند كه اين را بگويند. آن‌ها عادت به مفت‌خوري در دنيا دارند و وقتي كه يك موج انساني متحد مي‌خواهد بساط مفت‌خوري آن‌ها را از بين ببرد، تحمل نمي‌كنند. از طرف ديگر يك عده‌اي نيز در داخل شروع كرده‌اند مسائلي را مطرح كردند و گفتند مگر مي‌شود كه اين اتفاق بيفتد. قبلا مثلا اين كار 11 سال طول مي‌كشيد حالا شما چطور مي‌گوييد كه مي‌خواهيد سه ساله اين كار را انجام دهيد.

وي افزود: گروه اولي كه سروصدا كردند، تكليف‌شان مشخص است. آن‌ها بازار ايران را از دست داده‌اند و در آينده‌اي نزديك بازار جهاني را از دست مي‌دهند. اگر روش خود را اصلاح نكنند، طبيعي است كه اين سر و صداها را بكنند. ولي چرا برخي در داخل ناراحت هستند و اگر دقت كنيد علت ناراحتي آن‌ها نيز مشخص مي‌شود. بيمارستاني در زنجان بود كه زماني كه دولت نهم آن را تحويل گرفت 17 سال از آغاز پروژه‌ آن مي‌گذشت و با درصد پاييني اين پروژه پيشرفت كرده بود و براي ما اين امر قابل قبول نبود و اكنون دو – سه سال است كه افتتاح شده و در خدمت مردم است.

احمدي‌نژاد گفت: كساني كه عادت كرده بودند پروژه‌هاي دو ساله را شش سال طول بدهند آن هم با قيمت‌هاي بالا و 80 درصد از سال را در كيف و تفريحات بگذرانند و 20 درصد از سال را بيايند دستور بدهند و ارد بدهند نمي‌توانند باور كنند كه اين پروژه‌ها در پارس جنوبي در سه سال قابل اجراست. يك كارخانه فولاد 16 – 17 سال در آن زمان طول مي‌كشيد كه احداث شود ولي اكنون همان كارخانه‌ فولاد با همان ظرفيت كمتر از دو سال و 18 ماه ساخته مي‌شود. كساني كه عادت كرده بودند آن‌گونه كار كنند باورشان نيست كه كارخانه فولادي را بتوان با دو ميليون تن ظرفيت در 18 ماه راه انداخت. البته برخي نيز نفع‌شان در اين روش بود و هر چقدر اجراي پروژه‌ها طول مي‌كشيد، بيشتر نفع مي‌كردند.

وي افزود: شما كه در داخل مي‌گوييد نمي‌شود بگوييد يا با اينوري‌ها هستيد يا با ملت هستيد. مشخص كنيد. اگر با ملت هستيد گروهي مصمم شده‌اند كه اين كار را انجام دهند و اين پروژه‌ها را به سامان برسانند شما بايد آن‌ها را تشويق كنيد و بگوييد كه ما نيز تشويق مي‌كنيم نه اين‌كه بگوييد نمي‌شود. يا اين‌كه بگوييد اگر مي‌خواهيد اين اتفاق بيفتد از طريق ما اين كار را انجام دهيد و اين‌كه پولي بدهيد تا ما غربي‌ها را بياوريم. ما اصلا نمي‌خواهيم آن‌ها باشند. وي گفت: اتفاقي كه در عسلويه افتاد اتفاق بزرگي بود و من به عنوان يك فرد فني و آشنا به كار مي‌گويم اين شدني است و اين گام اول است.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود يادآور شد:‌ چندي پيش خبرنگاري از من پرسيد كه اروپايي‌ها دارند شما را تحريم مي‌كنند و اجازه نمي‌دهند كه هواپيماهاي شما وارد كشورهاي آن‌ها شود و شما مي‌خواهيد چكار كنيد و مسائل اين‌گونه را مطرح كرد. من به او گفتم كه ايراني‌ها يا براي گردش به آن‌جا مي‌روند و پول خرج مي‌كنند يا براي خريد كالا از جمله كالاهاي صنعتي و براي چيز ديگري نمي‌روند و اگر ايراني‌ها آن‌جا نروند چه كسي ضرر مي‌كند. آن‌ها ضرر مي‌كنند نه ايراني‌ها. در واقع اين به ضرر خود آن‌ها تمام مي‌شود. در دنيا رقابت سنگين براي فروش كالا وجود دارد و ايراني‌ها مي‌توانند از جاهاي ديگر با قيمت كمتر كالاهاي خود را بخرند و در واقع ايراني‌ها جاي بهتري مي‌روند، هم تفريح مي‌كنند و هم خريد مي‌كنند و در واقع آن‌ها هستند كه از اين مقوله ضرر مي‌كنند.

وي ادامه داد: يك مشت سياستمدار در اروپا و آمريكا پيدا شده‌اند كه تحت سيطره صهيونيست‌ها بوده‌اند و نتوانستند خودشان رشد كنند و 30 سال از تاريخ عقب هستند و فكر مي‌كنند كه مالك دنيا هستند و بي‌ادبانه واژه‌ تنبيه را به كار مي‌برند. شما چه كاره هستيد؟ اين‌ها عقب‌مانده از تاريخ هستند.

رييس‌جمهور با اشاره به جنايت‌هاي غربي‌ها در طول تاريخ نيز گفت: آن‌ها بايد بدانند كه دوران‌شان تمام شده است. بايد حقوق ملت‌ها را پس بدهند. زمان اجراي عدالت جهاني به زودي فرا مي‌رسد و آن‌ها بايد جواب عملكردشان را بدهند. مي‌بينيم كه آن‌ها طلب‌كاري مي‌كنند و منت مي‌گذارند در حالي كه خودشان روي آب هستند و زير پاي‌شان شل است و مي‌آيند و ديگران را تهديد مي‌كنند.

وي با اشاره به تهديدات آن‌ها مبني بر تحريم ايران، گفت: تحريم كنيد بهتر. البته ما از اين موضوع استقبال نمي‌كنيم. آن‌ها را نصحيت مي‌كنيم ولي گويي متوجه نمي‌شوند و در خيالات‌شان غرق هستند. بايد سرشان به سنگ بخورد تا بيدار شوند. شما با ايران طرف هستيد. ايران موج عظيم انساني است.

وي ادامه داد: آن‌ها متوجه نيستند كه دنيا عوض شده است. آن‌ها نماد جريان تاريخي‌اي هستند كه از عرصه‌ جهاني دارند بيرون مي‌روند و از آن طرف ايران نماد يك موج انساني است كه دارد دنيا را مي‌گيرد. با طرح برخي از مسائل و تهديد به تحريم فكر مي‌كنند مي‌توانند جلوي اين موج عظيم را بگيرند. اشتباه مي‌كنند. يك رودخانه زلال گسترده جهاني در جريان است و با چهار تا زباله جلوي رودخانه را نمي‌توانند بگيرند.

احمدي‌نژاد گفت: مثال آن‌ها اين شده است كه خود گويند و خود خندند، مسائل و جوسازي‌هايي را مطرح و ايجاد مي‌كنند و رسانه‌هاي‌شان نيز كه در اطراف‌شان است تبليغ مي‌كنند. آن‌ها خيال مي‌كنند با طرح كردن مسائلي چون قطعنامه و تحريم مي‌توانند مانع حركت ايران در مسيرش شوند. آن‌ها آرزو دارند كه يك شب بخوابند و بيدار شوند و ببينند كه ايران روي نقشه نيست.

وي با بيان اين‌كه « ما بايد همه دست به دست هم بدهيم و به سرعت ايران را بسازيم و ايران را به جايگاه شايسته خود برسانيم» گفت: جايگاه ايران جايگاه جهاني است. جايگاه اثرگذاري و مشاركت در مديريت جهاني است. ما بايد ايران را بسازيم. البته اين به اين معنا نيست كه مشكلي نيست. بله مشكل هست و موانع وجود دارد. آن‌ها را بايد از پيش راه برداشت.


کد مطلب: 654

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcic5aq2t1aw.bct.html?654

تيترآنلاين
  http://titronline.ir