تيترآنلاين - ديه يك فرد مي تواند به 300 ميليون تومان هم برسد - نسخه قابل چاپ

ديه يك فرد مي تواند به 300 ميليون تومان هم برسد

24 بهمن 1389 ساعت 8:09

هر سه روز یکبار در ایران 150 نفر جان خود را در تصادفات رانندگی از دست می دهند و این آمار به صورت سالانه 25 تا 30 هزار نفر در سال است


تيترآنلاين - رئیس ستاد دیه کل کشور گفت: گاهی ممکن است دیه یک فرد به 300 میلیون تومان برسد و افراد نیازمند باید از طرف ستاد دیه حمایت شوند از این رو ما همیشه نیازمند کمک های مردمی هستیم.

به گزارش تيترآنلاين به نقل از پانا، سید اسدالله جولایی در نشست خبری ستاد دیه گفت: از سال 69 که ستاد دیه کل کشور توسط شهید بزرگوار لاجوردی تاسیس شد تعدادی از افراد نیازمند که شغل اصلی آنها رانندگی بود و در زندانها به سر می بردند آزاد شدند.

وی گفت: عموم این افراد به خاطر تصادفات رانندگی محکوم به پرداخت دیه بودند که با توجه به شرایط زندگی قادر به پرداخت آن نبودند.

جولایی گفت: در آن سالها دیه یک فرد 200 تا 250 هزار تومان بود اما در حال حاضر این میزان 45 تا 60 میلیون تومان است که حتی اگر در برخی موارد معلولیت هایی از قبیل قطع نخاع، ضربه مغزی و قطع برخی اعضا پیش بیاید این میزان به 300 میلیون تومان نیز می رسد . با توجه به حق الناس بودن آن ، دستگاه قضا نمی تواند از آن چشم پوشی کند.

رئیس ستاد دیه کل کشور اظهار داشت: بسیاری از مشکلات ستاد دیه و زندانیان نیازمند پس از تغییر قانون بیمه نامه شخص ثالث حل شد. طی 40 سال که بیمه ها نسبت به زندانیان و ستاد دیه ناروایی داشتند افرادی که تصادف می کردند و قدرت مالی نداشتند بیمه نیز دیون آنها را پرداخت نمی کرد و راننده زندانی می شد اما با تغییر این قانون در سال 87 بیمه ها موظف به پرداخت خسارت مالی تصادفات شدند.

جولایی گفت: با توجه به تمام اقدامات ستاد دیه مشکل اصلی ما فرهنگسازی و آموزش در رانندگی است و باید عنوان کرد که پیش از رانندگی باید فرهنگ رانندگی و آموزش های لازم در این زمینه صورت گیرد .

وی افزود: از خرداد ماه سال 42 تاکنون ما حدود 23 هزار شهید داشتیم اما پس از انقلاب و سال 58 تا شهریورماه سال 87 بیش از 800 هزار نفر در رانندگی جان خود را از دست داده اند.

جولایی گفت: هر سه روز یکبار در ایران 150 نفر جان خود را در تصادفات رانندگی از دست می دهند و این آمار به صورت سالانه 25 تا 30 هزار نفر در سال است.

وی با بیان این مطلب افزود: با آمارگیری های صورت گرفته مشخص شد 50 درصد از افرادی که در رابطه با سوانح رانندگی در زندان به سر می برند فاقد گواهینامه بوده اند و 80 درصد آنها بیمه نداشته اند این امر نشان دهنده عدم آموزش کافی ، ضعف قانون و عدم اجرای صحیح آن است از شهریورماه سال 87 که قانون جدید بیمه اجرایی شد طی 27 ماه تنها 1100 نفر در رابطه با جرائم رانندگی وارد زندان شدند که این نشان دهنده کاهش 98 درصدی این آمار است.

وی در پایان در مورد افزایش زندانیان مهریه گفت: بسیاری از جوانان ما زمان خواستگاری از زبان خانواده ها می شنوند که مهریه را چه کسی داده و چه کسی گرفته است این حرف کاملا اشتباه است و مهریه را هم می دهند و هم می گیرند و نشانه آن نیز در زندان ها مشخص می شود. از خانواده ها می خواهم در زمان خواستگاری در این مورد دخالتی نکنند و با توجه به شرایط مالی خانواده تصمیم گیری کنند.


کد مطلب: 1880

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdci.vazct1avubc2t.html?1880

تيترآنلاين
  http://titronline.ir