تيترآنلاين - مافیاي موسيقي به موسیقی ضربه می‌زند - نسخه قابل چاپ

مافیاي موسيقي به موسیقی ضربه می‌زند

23 فروردين 1392 ساعت 17:12

مافیای موسیقی اجازه نمی دهد که تمام گونه ها و صداهای موسیقی در کشور شنیده شود و هر آنچه آنها علاقه داشته باشند به ذائقه جوانان تبدیل می شود


کامران رسولزاده خواننده جوان موسیقی پاپ کشور که آلبوم ˝بی سرانجام˝ او با مشکلات بسیاری در بازار موسیقی مواجه شد، گفت: مافیای موسیقی اجازه نمی دهد که تمام گونه ها و صداهای موسیقی در کشور شنیده شود و هر آنچه آنها علاقه داشته باشند به ذائقه جوانان تبدیل می شود. 

کامران رسولزاده خواننده؛ ترانه سرا و آهنگساز جوان کشور در گفت وگو با پانا، با اشاره به مشکلات پخش آلبوم موسیقی "بی سرانجام" با انتقاد از فضای موسیقی یایی کشور و جریان مافیایی گفت: من برای گفتن سخنانم هیچ سندی ندارم اما مشکلاتی که در موسیقی کشور است تنها برای من به وجود نیامده؛ امیدوارم روزی تمام موزیسین ها دست به دست یکدیگر بدهیم و در برابر مشکلات بایستیم، زیرا متأسفانه مافیا باعث شده که در ذائقه شنیداری مردم خللی وارد شود.

وی با انتقاد به جریان مافیای موسیقی افزود: مافیا باعث شده که یک ژانر خاص، یک سری از خواننده ها و ترانه های خاص شنیده شوند اما کارهای بسیار خوبی که می تواند در خلوت مخاطبان موسیقی باشد به هیچ عنوان شنیده نمی شود و باعث شده که آلبوم های بسیاری از خواننده های موسیقی در شرکت های ترانه خاک بخورد.

این خواننده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این مطلب که جریان مافیای موسیقی در وزارت ارشاد و دفتر موسیقی نیست؛ اظهار کرد: گاهی پیش می آید که ما وزارت ارشاد را مقصر بدانیم اما مشکلات فعلی موسیقی ربطی به دفتر موسیقی و وزارت ارشاد ندارد بلکه عده ای که به هیچ عنوان فعالیت اصلی آنها موسیقی نبوده و در گذشته شاید لباس فروش و ... بوده اند به دنبال این موضوع هستند که تنها خواننده ها و موسیقی که خودشان دوست دارند شنیده شود و اجازه نمی دهند که صدای خواننده های دیگر شنیده شود.

وی تاکید کرد: آلبوم های موسیقی امثال من در انبارها خاک می خورد و زمانیکه شنونده و مخاطب موسیقی علاقه نشان می دهد صدای دیگری را بشنود این امکان برای او نیست و سعی می کند به شکل یک کالای قاچاق ترانه و صدای مورد علاقه خودش را گوش کند که این مشکل تنها برای برخی از اهالی موسیقی وجود دارد که با مافیا کار نمی کنند.

رسولزاده در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که نقطه ای که من رسیدم ارشاد و دفتر موسیقی هیچ تقصیری نداشتند؛ یادآور شد: مافیای بازار خصوصی و پخش باعث شده آن برای من و برخی دیگر از اهالی موسیقی مشکلاتی به وجود بیاید در بازار موسیقی عده ای هستند که تجارت از هنر برایشان مهمتر است و موسیقی را به هیچ عنوان نمی شناسند آنها لاله زاری نیز نیستند چون لاله زاری ها قدمت دارند و سابقه کاری آنها مشخص است.

وی ادامه داد: متاسفانه این مافیا تنها صدای خاصی را وارد بازار می کنند؛ من سوالم از این مافیا این است اگر صدای کامران رسولزاده شنیده شود چه مشکلاتی برای آنها بوجود می آید من طرفداران خودم را خواهم داشت و خواننده مورد علاقه آنها نیز طرفداران خودش را خواهد داشت؛ رفتارهای غیر اخلاقی صاحبان این بیزینس جای سوال دارد و من آرزوی مغفرت برایشان می کنم چون آنها ذائقه شنیداری جوانان را تغییر می دهند و به آینده موسیقی کشور لطمه می زنند.

خواننده آلبوم بی سرانجام اضافه کرد: من عنوان می کنم کسی نیستم که با یک مشکل از سر راه بروم چون تا کنون ثابت کرده ام راهم را ادامه می دهم و به عنوان یک شروع کننده جریان موسیقی که به دنبال شکستن برخی تابوها است و در اجرا نوع شعر و موسیقی دیده می شود می خواهم در وطنم کار کنم و تا جایی که می توانم در برابر این مشکلات می ایستم.

وی خاطرنشان کرد: آنها قصدشان این است که من را وارد حاشیه کنند و اجازه ندهند که کار هنری ام را انجام دهم و باید بگویم که سال 92 سال اثبات حقانیت من است؛ من تمام سعی خود را می کنم در برابر مشکلات بایستم و اگر نتوانستم جلوی آنها بایستم از وطن هجرت می کنم.

رسولزاده در پایان سخنان خود اظهار کرد: دوری وطن بسیار سخت است اما موسیقی و ترانه های من در بازار خارج از کشور به خوبی شنیده می شود و من نیز قرارداد همکاری با شرکت های ترکیه ای دارم اما علاقه دارم که در وطنم کار کنم و کسانیکه جلوی راه من و برخی دیگر از اهالی موسیقی ایستاده اند جلوی جریان موسیقی را گرفته اند نه کامران رسولزاده و دیگر خواننده ها.


کد مطلب: 5642

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdci.5awct1aqrbc2t.html?5642

تيترآنلاين
  http://titronline.ir