تيترآنلاين - چين پيشرفته ترين سيستم فيلترينگ آنلاين را آزمايش مي كند - نسخه قابل چاپ

چين پيشرفته ترين سيستم فيلترينگ آنلاين را آزمايش مي كند

دنياي صنعت , 2 آذر 1390 ساعت 20:39

کاربران چینی با توجه به سانسور شدید اینترنت در این کشور همواره تلاش کرده‌اند از راه‌های گوناگون فیلتر را دور زده و به محتویات وب بدون سانسور دسترسی پیدا کنند


شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات آنتی فیلترینگ از فعالیت‌های مشکوک چین در فضای وب سخن می‌گویند. به گزارش مجله «فوربس» چین تلاش می‌کند در دسترسی کاربران به محتوای بدون سانسور وب از طریق پروکسی‌ها اختلال ایجاد کند.

در مسابقه میان کاربران اینترنت و سانسور دولتی در چین، به نظر می‌رسد که این بار، برنده میدان، سیستم قوی سانسور در چین است. مجله «فوربس» گزارش می‌دهد که پکن در حال آزمایش تکنیک جدید فیلترینگ خود است. بر پایه این گزارش، این سیستم جدید قادر است اطلاعات رمزگذاری شده برای ناشناس‌سازی کاربر و دسترسی او به پروکسی‌ها را شناسایی کند.

بنا به گزارش «فوربس» عرضه‌کنندگان خدمات آنتی فیلترینگ مانند TOR، فری‌گیت و اولتراسرف، ماه‌هاست که متوجه فعالیت‌های مرموزی از سوی چین در فضای وب شده‌اند؛ هر بار که یک کاربر چینی تلاش می‌کند به سروری خارجی دسترسی پیدا کند، در ظاهر به طور تصادفی به این سرور متصل می‌شود و این ارتباط سریعاً قطع می‌شود.

سایت TOR خبر می‌دهد که با این سیستم جدید فیلترینگ، پروکسی‌های معروف بین کاربران چینی که دسترسی به محتوای وب را میسر می‌کردند، برای چند دقیقه از دسترس خارج شده‌اند. طبق این گزارش، این نرم‌افزار جدید فیلترینگ قادر به شناسایی نقطه‌های ورودی به خدمات ضدسانسور است. آندرو لومان از سایت TOR با مثالی عملکرد این سیستم جدید را چنین تشریح می‌کند: «مثل این است که من به همسرم بگویم با چند تن از دوستانم قرار بولینگ دارم و همسر من پیش از رسیدن من، با آنجا تماس بگیرد برای این‌که ببیند من واقعا چه کار می‌کنم.»

کاربران چینی با توجه به سانسور شدید اینترنت در این کشور همواره تلاش کرده‌اند از راه‌های گوناگون فیلتر را دور زده و به محتویات وب بدون سانسور دسترسی پیدا کنند.

سیستم سانسور چین، از پیشرفته‌ترین و عظیم‌ترین سیستم‌های سانسور و مانیتورینگ آنلاین در جهان است. چین با بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر، بیشترین تعداد کاربران اینترنت در سراسر جهان را دارد و دسترسی به همه سرویس‌های مشهور جهان، از جمله فیس‌بوک و توییتر را برای این کاربران محدود کرده و در مقابل، معادل‌هایی برای همه این سرویس‌ها پدید آورده‌است. دولت چین رسما اعلام کرده‌است که قصد دارد با وضع قوانین سخت‌گیرانه‌تر برای کاربران شبکه‌های اجتماعی و خرده‌رسانه‌ها، با تاثیرات سیاسی و اجتماعی آنها به شدت مقابله کند.

موظف کردن صاحبان اماکن عمومی مانند رستوران‌ها، هتل‌ها و کافی‌شاپ‌ها به نصب یک نرم‌افزار جدید مانیتورنگ وب بر روی کامپیوترها یکی دیگر از قوانین دولت چین در جهت محدودسازی دسترسی آزاد کاربران به محتوای وب است.


کد مطلب: 3599

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdch.wnxt23nmwftd2.html?3599

تيترآنلاين
  http://titronline.ir