تيترآنلاين - مجلس، كانون وكلا و كانون حقوق بشر اسلامي كجايند؟ - نسخه قابل چاپ

مجلس، كانون وكلا و كانون حقوق بشر اسلامي كجايند؟

10 اسفند 1389 ساعت 21:35

نويسنده : خسرو معتضد

بيشتر از آن نگرانيم كه با صدور اين گونه احكام، عقربهاي سياه بالقوه، در جامعه تزايد يابند و هر كسي تشويق شود از اعمال اين فرد تقليد كند


تيترآنلاين - پيش از اين هم نوشتم كه عقرب سياه پس از تجاوز به عنف به سي زن و دختر و دزديدن اموال آنها تبرئه شده و قرار است چند ضربه شلاق بخورد و به دامان پرمهر خانواده اش بازگردد!
از شاكيان نخست دو و سپس هشت نفر در جلسه محاكمه حاضر شدند. شاكيان تهديد مي شوند در صورت پافشاري بر شكايات خود مورد آزار و قتل قرار خواهند گرفت! عقرب سياه كيست؟ نام او را براي حفظ حرمتش در جرايد چاپ نمي كنند. روي چهره اش دو دست مي گذارند كه شناخته نشود و در آينده پس از آزادي از زندان بتواند باز هم با آسودگي خيال بانوان را به زور چاقو و شوكر به تپه ماهورها بكشاند و وقتي دوباره بازداشت شد، اين ماجراي عجيب و تأسفبار تكرار شود.
باور كنيد تنم لرزيد به احوال اين زن ها و دوشيزگان گريان و نالان شدم، لابد عقرب سياه پشتيبانان قوي دارد و پشتش به كوه ابوقبيس است. يكي از شاكيان كه يك خانم متأهل است، مي گويد او مرا هنگامي كه شب عيد خريدهاي زيادي كرده بودم و مي خواستم به خانه بازگردم به عنوان مسافركش سوار كرد، به تپه ماهورها برد و بدون توجه به ناله ها و گريه هايم مورد تعرض قرار داد. مستشاران محترم دادگاه در مواردي تجاوز به عنف را واهي دانسته اند! كدام زن شوهرداري با بسته خريد به دست، به ميل خود با جانورنماي انساني به تپه ماهورهاي تهران مي رود؟ من دلم به قربانيان مظلوم و بي دفاع اين سي جنايت كه در بيشتر قوانين جزايي جهان جنايت عليه بشري تلقي مي شود مي سوزد. بيشتر از آن نگرانم كه با صدور اين گونه احكام، عقربهاي سياه بالقوه، در جامعه تزايد يابند و هر كسي تشويق شود از اعمال اين فرد تقليد كند.
بنياد جرم و جنايت در هر جامعه اي ابتدا كوچك و محدود است، اگر با آن برخورد شود تعديل خواهد شد، اگر نشود گسترش و اشاعه خواهد يافت و عادي خواهد شد. يك بار ديگر هم در اين ستون نوشتيم كه يكي از علل مهم اين گونه جرايم كمبود وسايل نقليه عمومي و تاكسي در شهر و تعطيلي نابجاي تاكسيرانان در ساعات اول شب است. در تمام شهرهاي دنيا تاكسي مانند پليس و اورژانس در تمام ساعات شبانه روز در دسترس است.
نكته عجيب اين است كه گويا جو دادگاه عليه خانم هاي شاكيه است. از سخنان از سرخشم و نوميدي چند زن بيچاره و دختر ناموس باخته صورتمجلس تهيه مي شود. يكي از شاكيان گفته از سي شاكي فقط 8 نفر جرأت كرده اند در دادگاه حضور يابند و شماره تلفن ديگران را ندارد، اما متهم و آشنايانش شماره تلفن همه آنها را دارند و با تلفن زدن مكرر به خانه هايشان آنها را تهديد مي كنند.
نويسنده خود را در حال و فضاي سالهاي 1930تا 1935شيكاگو و تبهكاري هاي گانگسترهايي چون آلفونسو كاپوني معروف به آلكاپون و ديلينگر و اوبانيون گل فروش چهره هاي مخوف سالهاي وحشت شيكاگو مي بيند كه چه بر سر قربانيان و شاكيان و شهود آوردند. در عجبم اين كانون حقوق بشر اسلامي چرا آرام نشسته است و اظهار وجود نمي كند؟ اين كانون وكلاي دادگستري چرا به حمايت از شاكيان برنمي خيزد؟
يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گفته است، اگر خانواده هاي شاكيان بخواهند مجلس وارد عمل مي شود و به اين پرونده رسيدگي مي كند. درست نيست، زيرا وكلاي مجلس وكلاي همه آحاد ملت اند و بايد از حقوق موكلين خود دفاع كنند. راستي چرا نبايد وارد شوند؟ در سال 1327 يا 28 دادگاهي حقوقي از دادگاه هاي دادگستري كه خانواده ثروتمند شيخ خزعل در آن اعمال نفوذ كرده بودند رأي داد تمام اراضي نفت خيز خوزستان كه مظفرالدين شاه در حال مستي و پس از دريافت هدايايي در سال 1319يا 20 قمري به شيخ خزعل بخشيده بود، ملك مطلق ورثه شيخ خزعل است و تصرف دولت عدواني بوده است. وكلاي آن زمان مجلس شوراي ملي اين پرونده را مطالعه كردند و تحويل صدها هزار كيلومتر مربع از خاك كشور را به استناد يك فرمان مشكوك (كه بعدها معلوم شد خود مظفرالدين شاه از آن پشيمان شده و آن را لغو كرده بود) نپذيرفتند و معلوم شد حكم هايي كه اين حكميت را كرده اند، آدم هاي موجهي نبوده اند و حق نداشته اند پالايشگاه آبادان و ايستگاه هاي تلمبه خانه و ادارات كشوري و لشكري و مناطق استراتژيك را ملك يك فئودال بدانند كه اجدادش از كشوري ديگر به ايران مهاجرت كرده اند و حال اينكه خزعل مخفيانه اراضي نفت خيز خوزستان و بختياري را 99 ساله به انگليسي ها اجاره داده بود ! مجلسين آن زمان حكم هاي جديدي تعيين كردند و رأي را باطل دانستند. بنابراين رأي تبرئه عقرب سياه كه موجب نظام گسيختگي جامعه و تشويق اجامر به تجاوز به نواميس كشور مي شود از نظر قوانين مملكتي و احكام اسلامي باطل است و در آن بايد تجديد نظر كرد.


کد مطلب: 1987

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcg.79qrak9yupr4a.html?1987

تيترآنلاين
  http://titronline.ir