تيترآنلاين - نخوريم و نياشاميم - نسخه قابل چاپ

نخوريم و نياشاميم

8 مرداد 1389 ساعت 8:59

نويسنده : خسرو معتضد

در جنگ جهاني دوم ارتش هاي متفقين کمپوت سيب و گلابي و هلو و گيلاس خراسان و نقاط ديگر را کاميون کاميون به جبهه هاي جنگ در استالينگراد مي فرستادند، امروزه انواع ميوه ها را از تمام کشورهاي زمين وارد مي کنيم


تيترآنلاين - «آب تهران بيش از حد معمول و متعارف در سراسر کره زمين آغشته به نيترات است. سعي کنيد آب نياشاميد و اگر پول داشتيد روزي ۳-۲ هزار تومان آب معدني بخريد و بياشاميد.» 

عيب اينجاست که وضعيت آب معدني هم زير سوال قرار دارد. اول اين که مي گويند بسياري از آب معدني ها همان آب لوله کشي کذايي نيتراتي تهران است که سرشيلنگ آب را مي گذارند داخل بطري ، يک يا چند کارگر ارزان افغاني هم استخدام مي کنند و به او مي گويند: «روزي هزار تا بطري از همين آب لوله کشي تهران يا ديگر ولايات پرکن» رويش يک برچسب مي زنند با اين مظمون که: آبي از چشمه هاي زلال قلل کوه قاف، يا آبي به زلالي اشک چشم يا آبي به پاکي آب چشمه زمزم و سپس تحويل خلق ا... مي دهند. تازه در دنيا اين تجربه به اثبات رسيده است که آب هاي معدني که به صورت بطري به فروش مي رسد؛ چندان هم مالي نيست.

اين تعداد چشمه هاي معدني جوشان در قلل کوه هايي که به نامش بطري آب روانه سوپرها و فروشگاه ها مي شود تا در کنار خيابان زير آفتاب سوزان ايران بماند و بويناک و گنديده شود، در سراسر جهان هم وجود ندارد. مردم مي خرند و مي خورند و يک دفعه خانم وزير بهداشت که فقط بلدند شرح درد بگويند و نمي فرمايند مردم بايد چه خاکي بر سر خود بريزند، مي فرمايند که آب تهران نخوريد نيترات دارد و بعد سروصدا از صدجا بلند مي شود که آب بسته بندي هم نخوريد که اگر چه آب در بطري است اما آب معدني نيست.

تا مي آييم نفس آسوده اي بکشيم که ممدحيات و مفرح ذات است، صدا در مي آيد که ۹۹ درصد برنج هايي که از هند و پاکستان و کليمانجارو و تايلند و تاسماني و... وارد مي شود، آلوده به سم خطرناک و سرطان زاست.

مي رويم ميوه بخريم، مي بينيم تمام بازارها از ميوه هاي خارجي گس و پوست کلفت و بدمزه پر است.

پريروز در خانه برايم انگور سبز گواراي ايراني و انگور قرمز شاهاني و آلوهاي درشت پر آب وخوش طعم ايراني آوردند، مي خواهم بگويم نخوردم، نه نخوردم، چشيدم، قطره قطره، ذره ذره خوردم و به روح پاک بزرگان ايران زمين و کشاورزان و باغداران و ميوه کاراني که چند هزار سال است اين ميوه هاي عالي، آن سيب هاي قندي عطرآگين خوش رنگ و بوي، آن زردآلوهاي شيرين پرآب گوشت دار، آن شليل ها و آن گلابي ها و آن آلو براقاني ها و آن ۱۴۴ نوع انگور قرمز و سياه و شاهاني و ريش بابا و امثالهم را در ايران کاشتند و براي ما نسل بي خير و برکت مصرف کننده به يادگار گذاشتند درودها فرستادم.

افسوس ها خوردم ملتي هستيم که کمپوت هاي عالي همين خراسان ما هفتاد هشتاد سال پيش به سراسر خاورميانه صادر مي شد.

در جنگ جهاني دوم ارتش هاي متفقين کمپوت سيب و گلابي و هلو و گيلاس خراسان و نقاط ديگر را کاميون کاميون به جبهه هاي جنگ در استالينگراد مي فرستادند، امروزه انواع ميوه ها را از تمام کشورهاي زمين وارد مي کنيم تا کشاورزان ديگر کشورها از دولت هايشان که ادعاي دوستي با ما را دارند راضي شوند در عوض تيشه به ريشه کشاورزي خود مي زنيم و نسل بيکار کشاورزان را راهي شهر ها مي کنيم. مي خواهيم نان و پنير و سبزي خوردن بخوريم، يک دفعه به ما هشدار مي دهند که سبزي خوردن شهرهاي ايران آلوده است زيرا از آب هايي سيراب مي شود که فاضلاب شهرها به آن ها سرازير شده است. مدتي است از جنون گاوي و آنفلوآنزاي مرغي، خبري نيست و الا به ما هشدار مي دادند که گوشت قرمز و سفيد هم نخوريد، زيرا آن هم آلوده است. حدود ۸-۷ سال پيش با ذکر نامه افشاء کننده يک خانم دکتر دامپزشک به روزنامه اقتصادي پر تيراژ آسيا در اوايل دهه ۱۳۸۰، پرده از آلودگي توليدات کالباس و سوسيس با گوشت هاي فاسد و غيرقابل استفاده برکشيد.

در ميان اسناد دوران جنگ دوم جهاني سندي از درخواست توليد مقادير زيادي کالباس و سوسيس در کارخانه کالباس و سوسيس سازي ايراني ديده مي شود که نشانگر آن است که مواد غذايي مزبور آن چنان اعتبار و منزلتي داشته است که بهداري ارتش انگليس و بهداري ارتش آمريکا در ايران مصرانه خواهان صدور مقادير زيادي از اين توليد غذايي کشور براي رفع نيازهاي ارتش هاي خود در جبهه هاي جنگ بوده اند.

امروز در مصرف هر نوع موادغذايي بايد با احتياط برخورد کرد زيرا نظارت دقيقي وجود ندارد. هر اندازه به قيمت ها افزوده مي شود، از کيفيت و استانداردها کاسته مي شود.

در جايي شنيدم در بعضي از شامپوها نيز مواد سرطان زا ديده شده است«سديم لوريل اترسولفات» که در شامپوها مورد استفاده قرار مي گيرد، توليد ماده اي به نام دي اکسان مي کند که خاصيت سرطان زايي دارد. ابتدا موجب خارش سر و ريزش مو و تحريکات پوستي مي شود. زياد که مصرف شود، سرطان زا هم خواهد بود.هزار سال مردم صابون ارزان آشتيان مصرف مي کردند از اين حرف ها خبري نبود. حالا راست مي رويم، چپ مي رويم مواد آغشته در آب و غذا و حتي شامپوي سر و احتمالا در ديگر مواد مورد مصرف و نياز وجود دارد.


کد مطلب: 660

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcfixdvaw6dv.giw.html?660

تيترآنلاين
  http://titronline.ir