تيترآنلاين - تبی به نام خروج از کشور! - نسخه قابل چاپ

تبی به نام خروج از کشور!

برنا , 7 ارديبهشت 1390 ساعت 19:35

برای آن‌ها که قصد مهاجرت دارند؛گرفتن اقامت، مهم‌ترین و شاید سخت‌ترین بخش آن است. صف‌های طول و دراز جلوی در سفارت‌خانه‌ها و هزینه‌های هنگفتی که در این میان خرج می‌شوند؛ خود گواه این مدعاست


برای آن‌ها که قصد مهاجرت دارند؛گرفتن اقامت، مهم‌ترین و شاید سخت‌ترین بخش آن است. صف‌های طول و دراز جلوی در سفارت‌خانه‌ها و هزینه‌های هنگفتی که در این میان خرج می‌شوند؛ خود گواه این مدعاست.

البته چندی است که موسساتی به صورت تخصصی در این امر فعالیت می‌کنند و گرفتن هزینه‌هایی که نسبت به مکان مورد نظر و البته تجربه، متفاوت است؛کار اقامت متقاضیان را انجام می‌دهند. نکته مشترک در میان بیشتر آن‌ها موقتی بودن اقامت در سال‌های اول است و گرفتن اقامت دائم هم طبق قانون هر کشوری، قوانین خاص خودش را دارد.

جوان بودن، داشتن مدرک دانشگاهی، تاهل، داشتن سرمایه‌های آن چنایی همه و همه امتیاز محسوب می‌شود تا این شرکت‌ها بتوانند با شگردهای خودشان متقاضیان را راهی دیار غربت کنند. جلای وطنی که بنا به قول این موسسه‌ها، شاید تنها با صرف هزینه مبالغ هنگفت به سرانجام خواهد رسید.

برداشت اول/ فقط کانادا!
"الماسی" زن جوانی است که گوشی را جواب می‌دهد. بی‌مقدمه می‌پرسد: برای کدام کشور اقامت می‌خواستی؟ شرکت ما برای کشور کانادا اقامت دریافت می‌کند که به دو طریق انجام می‌شود. یکی از طریق سرمایه‌گذاری و یکی هم از طریق تخصص فرد متقاضی! برای سرمایه‌گذاری حداقل 500 هزار دلار به بالا هزینه می‌خواهد. برای تخصص هم مدارک شغلی و مدرک تحصیلی نیاز دارد که هزینه پایین‌تری دارد.

درباره چند و چون اقامت از طریق سرمایه‌گذاری ادامه می‌دهد: از طریق ثبت شرکت، خرید سهام و خرید ملک برای اقامت، سرمایه‌گذاری اقدام می‌کنیم. همراهان هم 50درصد تخفیف دارند!

برداشت دوم/ سوئد و چک
"کربلایی" مرد نسبتا جوانی که با لحن ملایمی می‌پرسد: موسسه ما فقط اقامت تجاری انجام می‌دهد؛ چون وقتی اقامت تجاری کشورهای عضو شینگن را داشته باشید می‌توانید در هر کشوری که در محدوده شینگن قرار دارد، زندگی کنید. من سوئد و چک را پیشنهاد می‌کنم.

برای سوئد 10 تا 12 ماه زمان می‌برد و 32 هزار یورو هزینه دارد و برای چک، چهار تا شش ماه زمان می‌برد و نسبت به سوئد ارزان‌تر است و حدود 16 هزار یورو هزینه دارد.

از تفاوت‌شان که می‌پرسی با همان آرامش می‌گوید: هر 2 یکی است و هر 2 برای پنج سال اول موقت است و اگر مالیات شرکت را به موقع پرداخت کنید، اقامت تبدیل به دائم می‌شود. تفاوتش در هزینه‌ای است که اینجا می‌خواهید انجام دهید ضمن این که وقتی اقامت چک را بگیرید، لازم نیست حتما چک زندگی کنید؛ می‌توانید آلمان یا فرانسه یا هر جای دیگر زندگی کنید.

برداشت سوم/ استرالیا
دختر جوانی با صدای کشداری گوشی را جواب می‌دهد و بعد از کلی سوال و جواب که به قول خودش برای تعیین نرخ نهایی لازم است، می‌گوید: هزینه ما 6500 دلار استرالیا است که در قالب چهار پرداخت از شما گرفته می‌شود؛ ضمن این که 3 هزار دلار هم خرج دولتی دارید. به طور کلی روی هم رفته حدود 9 تا 5/9 میلیون تومان خرج دارید و حدود 2 سال هم طول می‌کشد. برای استرالیا حداقل یک سال سابقه کار الزامی است و جوان بودن هم بالاترین امتیاز را دارد.

برداشت چهارم/ کانادا؛ اقامت دائم بدون دروغ
پسر جوانی که پشت خط است، می‌گوید:ما اقامت سرمایه‌گذاری انجام می‌دهیم و برخلاف باقی همکاران که فقط به خاطر تبلیغات، دروغ می‌گویند؛ از ابتدا قیمت‌های واقعی را مطرح می‌کنیم.

مکثی می‌کند و می‌گوید:اول باید ثابت کنید "یک میلیون و ششصد هزار دلار" در کشور خودتان دارایی دارید. اگر زوج هستید، می‌تواند با هم این اعتبار را تامین کنید. البته این مبلغ شما را نخواهند گرفت و فقط باید 800هزار دلار آن را در بانک‌های کانادا سرمایه‌گذاری کنید و پنج سال هم حق برداشت ندارید. به واسطه این سرمایه‌گذاری اقامت دائم خواهید گرفت و بعد از پنج سال هم می‌توانید کل آن را را بدون کم و کاست برداشت کنید. البته کسانی هم هستند که به صورت نقد 800 هزار دلار ندارند یا اصلا دوست ندارند این مبلغ را در بانک‌های کانادایی هزینه کنند در این صورت برخی بانک‌های کانادایی هستند که به جای فرد 800 هزار دلاری را هزینه می‌کنند و 180 هزار دلار کارمزد می‌گیرند. اما قانون کلی همان است که گفتم، من به شما دروغ نمی‌گویم.

برداشت پنجم/ اسپانیا
زن جوانی گوشی را بر می‌دارد بی‌مقدمه با بی‌حوصلگی می‌گوید: ما اینجا اتاق صنایع و معادن داریم و اگر بخواهید کاری انجام بدهید، باید حضوری تشریف بیاورید و قیمت هم نسبت به شرایط شما متفاوت است. هر هزینه شرایط کاری با دیگری متفاوت است؛ اما اقامت دائم است و از 300 هزار یورو شروع می‌شود و نسبت به اینکه شما با اروپا آشنایی دارید یا نه و یا تا به حال اسپانیا بودید یا خیر، متفاوت است.

برداشت ششم / استرالیا و دانمارک
"تخصص ما اقامت استرالیا و دانمارک است." از شرایطش که می‌پرسی، می‌گوید: "برای دانمارک مدرک فوق لیسانس به بالا، یک سال سابقه کار و مدرک آیلس 5 لازم است. استرالیا هم یک تا سه سال سابقه کار، مدرک تحصیلی و زبان آیلس 6 جنرال را باید حتما داشته باشید." درباره قیمت ها هم می گوید: استرالیا 9 میلیون و دانمارک 5 میلیون تومان هزینه دارد.

برداشت هفتم/ امریکا
زن جوانی گوشی را جواب می دهد و بعد از کلی معطلی به مشاور مخصوص امریکا وصلت می کند. از شرایط اقامت در امریکا که می پرسی می پرسید: 500 هزار دلار می توانید هزینه کنید؟ و ادامه می دهد: برای کسانی که می توانند 500 هزار دلار سرمایه گذاری کنند شرایط راحت‌تر است. این مبلغ باید به مدت دو سال در یکی از بانک‌های فدرال آمریکا با توصیه وکیل، سرمایه گذاری شود. توصیه وکیل مهم است چون به طی شدن روال قانونی کمک می کند؛ ضمن اینکه درصد سود دهی بانک‌ها متفاوت است.

وکیلی که ما با ایشان کار می کنیم؛700 پرونده موفق در این زمینه داشته است.در مدت این دو سال به خانواده فرد، همسر و بچه های زیر 21 سال، اقامت موقت داده می شود و بعد از پایان دو سال، اقامت دائم خواهید داشت؛ ضمن اینکه سود پول و اصل آن را هم می توانید برداشت کنید.

برداشت هشتم/ پای صحبت یک کارآفرین
با حساب سر انگشتی این نتیجه حاصل می شود که گرفتن اقامت مطمئن با شیوه سرمایه گذاری حداقل پانصد میلیون تومان هزینه دارد. پای صحبت "علی اکبر محدث" جوان کارآفرین بیست و نه ساله که می نشینی تازه می فهمی با این مبلغ پول چه کارهای دیگری هم می توان انجام داد.

محدث مدعی است از صفر شروع کرده و سرمایه ای نداشته و شروع کارش را با 500 هزار تومان آغاز کرده و می گوید: اگر الان 500 میلیون سرمایه داشته باشم،با زیر ساختی که در کارهای در دست اجرا ایجاد می کنیم به طور مستقیم و غیر مستقیم چندین هزار نفر مشغول کار می شوند و یا در صورت اجرایی کردن یکی از طرح‌ها با همین مبلغ می توان حداقل 200 نفر مشغول به کار شوند.

با خود فکر می کنی چرا عده‌ای حاضرند این پول را صرف کنند تا پس از ماه‌ها انتظار، اقامت دائم کشوری را بگیرند که با صفر تا صد آن کشور آشنایی ندارند؛ و کشور خود را ترک می کنند، کشوری که از صفر تا صد آن را با تمام وجود می شناسند.


کد مطلب: 2318

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.yd0iw6dmcgiaw.html?2318

تيترآنلاين
  http://titronline.ir