تيترآنلاين - دولت اینترنت را با قیمت بالا به شركت های توزیع كننده می فروشد - نسخه قابل چاپ

مدیرعامل شركت ارتباطات مبین نت :

دولت اینترنت را با قیمت بالا به شركت های توزیع كننده می فروشد

26 آبان 1390 ساعت 18:07

مدیرعامل مبین نت گفت : تا زمانی كه این هزینه ها بالا باشد ، شركت های عرضه كننده خدمات اینترنتی ، كاری در زمینه كاهش تعرفه اینترنت نمی توانند انجام دهند


مدیر عامل شركت ارتباطات مبین نت درباره گران بودن اینترنت در ایران گفت: اینترنتی كه از دولت می خریم گران است .

به گزارش تيترآنلاين، ' ناصر اصفهانی ' روز پنجشنبه در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه صنایع مخابراتی و اطلاع رسانی ( تلكام 2011 ) به خبرنگار ایرنابا تایید گران بودن هزینه اینترنت در ایران در مقایسه با سایر كشورها دلیل اصلی آن را گران بودن هزینه خرید اینترنت از دولت ذكر كرد.

وی افزود: شركت مبین نت نیز مانند تمام عرضه كنندگان خدمات اینترنت مكلف است كه اینترنت مورد نیاز خود را از دولت و شركت ارتباطات زیر ساخت خریداری كند .

وی افزود: برای انتقال پهنای باند در درون استان و بین استانها و انتقال پهنای باند از تهران به تمام استانها نیز شركت مبین نت از شبكه فیبر نوری شركت ارتباطات زیر ساخت و شركت مخابرات ایران استفاده می كند كه هزینه استفاده از این شبكه نیز گران است .

مدیرعامل مبین نت گفت : تا زمانی كه این هزینه ها بالا باشد ، شركت های عرضه كننده خدمات اینترنتی ، كاری در زمینه كاهش تعرفه اینترنت نمی توانند انجام دهند .

مدیر عامل مبین نت با اشاره به افزایش تقاضای كاربران اینترنت به سرعت و پهنای باند بیشتر گفت : مشتركین مخابرات پیش از این به دنبال خدمات صوتی بودند و اكنون میزان تقاضا برای خدمات صوتی كاهش یافته و یا ثابت مانده است و سهم تقاضا برای دیتا افزایش پیدا كرده است .

اصفهانی افزود: به دلیل گسترش اینترنت در دنیا برای گرفتن خدمات مختلف از مراكز مختلف مانند بانكها ، خرید بلیط و سایر خریدها مردم به جای روشهای سنتی ، ترجیح می دهند از اینترنت استفاده كنند .

اصفهانی با بیان اینكه تولید گوشی های هوشمند ، تبلت ها و لپ تاپ های متنوع تقاضا برای خدمات دیتا را زیاد كرده است افزود: اكنون تلویزیون اینترنتی به یك نیاز معمولی تبدیل شده و تقاضا برای خدمات دیتا در دنیا افزایش یافته است .

وی افزود: برای پاسخگویی به نیاز های رو به رشد جامعه امروزی در زمینه خدمات دیتا ، نیازمند پهنای باند بیشتر هستیم .


کد مطلب: 3551

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.tdmiw6dtygiaw.html?3551

تيترآنلاين
  http://titronline.ir