تيترآنلاين - رفسنجاني: مردم می‌فهمند که آمار دروغ دادن، ادعای دروغ كردن، پول بیخودی مصرف كردن یك بازی است - نسخه قابل چاپ

رفسنجاني: مردم می‌فهمند که آمار دروغ دادن، ادعای دروغ كردن، پول بیخودی مصرف كردن یك بازی است

6 خرداد 1390 ساعت 21:27

بیت‌المال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمی‌دهد


رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که فریبکاری ها موقتی است، به برخی رفتار ها برای به دست آوردن رای اشاره کرد و گفت: «مردم می‌فهمند که آمار دروغ دادن، ادعای دروغ كردن، پول بیخودی مصرف كردن یك بازی است و بیت‌المال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمی‌دهد.» 

به گزارش ایسنا، وی شرایط جامعه را بر وضعیت اعتماد مردم موثر دانست و بر ضرورت حضور مردم درصحنه بیش از گذشته تاكید كرد. 

رئيس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که فریبکاری ها موقتی است، گفت: «آمار دروغ دادن، ادعای دروغ كردن، پول بیخودی مصرف كردن كه مردم می‌فهمند یك بازی است و بیت‌المال را به غارت بردن برای خرید چند رای و امثال این چیزها دیگر در مردم جواب نمی‌دهد. حتی اگر مردم نیاز داشته باشند این پول را می‌گیرند، ولی لعنت‌شان هم می‌كنند.»

هاشمی با اشاره به این که اعتماد بخشی از مردم در جامعه خدشه دار شده است اظهار کرد: «اگر بخواهیم امروز یك حرف درستی بزنیم و نصیحتی انجام بدهیم آن است كه نظام و به طور كلی همه باید تلاش كنیم كه اگر اعتماد بخشی از مردم از بین رفته و به تردید افتاده‌اند اعتماد آن‌ها را برگردانیم و صفای بین دولت و مردم، نظام و مردم و حكومت و مردم را ایجاد كنیم. این كار آسان‌تری است چون مردم آگاه آسان‌تر برمی‌گردند و لجبازی نمی‌كنند بشرط آن‌كه واقعیت را ببینند.»

وی اظهار امیدواری کرد که مسئولان بتوانند سرمایه و اعتماد مردمی را حفظ و تقویت کنند. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از اظهاراتش باشاراه به تحولات منطقه گفت: «می‌توان منطقه را دید كه مردم هوشیار، آگاه، مجاهد و مبارز شده‌اند. مردم یمن ماه‌هاست در خیابان هستند و شهید می‌دهند. در لیبی نیز مردم می‌جنگند و كشته می‌دهند. در سوریه نیز مردم مقاومت می‌كنند. در بحرین كه یك مظلمه‌ای است و هیچ پناهی نیز در این دنیا ندارند. در مقابل مردم در مصر موفق شدند و در جاهای دیگر حركت آغاز شده و این‌گونه حركات ادامه دارد، چون مردم آگاه شده‌اند و حاضر نیستند كه استبداد و وابستگی به استعمار را بپذیرند.»

هاشمی با بیان این که مردم با علم وارد شده و تحصیل‌كرده‌ها نیز مردم را روشن‌تر می‌كنند، افزود در این بین كانال‌های فراوان رادیو و تلویزیونی و سرعت انتشار اخبار اینترنتی و وب‌ها همه در اختیار مردم است. اگر حادثه‌ای در هر گوشه از دنیا اتفاق افتد همه مردم در همه جای دنیا می‌توانند آن را ببینند و تحلیل كنند. این‌چنین مردم آگاه دیگر زیر بار استبداد و استكبار نمی‌روند و فقط می‌توان با خدمت درست و با صداقت اعتمادشان را به دست آورد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود با تاكید بر این‌كه جنگ تحمیل شده به ایران اهداف بسیار شومی داشت، اظهار کرد: «دشمنان ما پیش از به راه انداختن جنگ تلاش كردند از راه‌های بسیاری همچون كودتا، شورش مسلحانه و تحریم‌های مختلف انقلاب را از بین ببرند كه به دلیل آنكه نتوانستند از این راه‌ها بجایی برسند شرق، غرب، ارتجاع عرب و دولت بعثی عراق با متحد شدن تصمیم گرفتند، علیه ایران جنگ كنند.»
وی شرایط داخلی آن روز ایران را بحرانی و دارای اختلاف توصیف کرد و افزود: «در آن دوران اختلافات بسیار جدی بنی‌صدر و تاخت و تازهای منافقان وجود داشت و می‌خواستند چند منطقه همچون خوزستان، بلوچستان و تركمن صحرا و بخش‌هایی از آذربایجان را تجزیه نمایند. این اختلاف بسیار در داخل كشور و شرایط ارتش آن زمان ایران كه در حال تصفیه بود و سران و فرماندهان ارتش دستگیر شده یا فرار كرده بودند و از سوی دیگر سپاه تازه در حال شكل‌گیری بود، در مجموع شرایطی را به وجود می‌آورد كه بعثی‌ها تصور می‌كردند می‌توانند حمله موفقی را داشته باشند.»

این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌كه نكته اساسی و مهم آن دوران اعتماد مردم به انقلاب بود، گفت: «بعد از عزل بنی‌صدر وحدتی در جامعه بوجود آمد، بطوری كه مردم با اعتماد و عشق به نظام و با دست خالی و امكانات كم در صحنه حضور داشتند. حضور مردم در صحنه ضعف ارتش و كمبود سپاه را حل كرد و مردم بسیج عمومی را تشكیل دادند و نیروهای مردمی در جبهه‌ها حاضر شدند. در واقع نقطه قوت ما در جنگ داوطلبان دفاع بود.»

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به آمار ارایه شده در مورد شهدا، تصریح کرد: «شنیده می‌شود كه از تعداد شهدا ارقام نجومی بیان می‌شود كه این موضوع صحت ندارد. مجموع شهدا از ابتدای قیام در سال 40 به بعد تا دوران جنگ و بعد از آن و بمباران و همه حواشی آن به 200 هزار نفر شهید نمی‌رسد كه بیشتر آنها در بمباران و قبل از انقلاب شهید شدند. بنابراین صحبت از میلیون‌ها شهید در این دوران درست نیست.»

هاشمی رفسنجانی همچنین تاكید كرد که تلفات ما در دوران جنگ بسیار كمتر از تلفات رانندگی در جاده‌هاست. به گونه‌ای كه سالانه 25 هزار نفر به صورت مستقیم در تصادفات می‌میرند كه این میزان دو برابر تلفات جنگ است. جنگ هشت ساله‌ای كه مردم با دست خالی در برابر ابرقدرت‌ها و ابرثروت‌ها جنگیدند و چنین نتیجه مهمی را بدست آوردند.


کد مطلب: 2499

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.1d0iw6dj1giaw.html?2499

تيترآنلاين
  http://titronline.ir