تيترآنلاين - تلاش اساتید دانشگاه ایران برای مهاجرت از کشور بعد از وقایع رخ داده بر سر این دانشگاه - نسخه قابل چاپ

تلاش اساتید دانشگاه ایران برای مهاجرت از کشور بعد از وقایع رخ داده بر سر این دانشگاه

27 آبان 1389 ساعت 3:27

ایشان گفتند که دانشجو و استادی که در دانشگاه ایران رتبه کمی داشته در دانشگاه تهران رتبه بهتری پیدا می کند.


دکتر مسیح هاشمی عضو هیئت علمی دانشگاه ایران گفت: بسیاری از اساتید دانشگاه بعد از اتفاقات رخ داده برای این دانشگاه در صدد مهاجرت به کشورهای دیگر هستند. 

دکتر هاشمی در پاسخ به این سوال سلامت نیوز که برای بازگشت به حالت اولیه دانشگاه ایران پیش از انحلال این دانشگاه چه پیشنهادی دارید که کمترین هزینه را داشته باشد؟ گفت:
اگر قبل از انحلال می پرسیدید شاید جوابی برای گفتن داشتم اما الان واقعا نمی شود اظهار نظر کرد.فعلا دکتر لاریجانی تمام تلاش خود را گذاشته است تا با مدیران بخش ها، تحقیقات و مدیران میانی جلسات مکرر داشته باشد و در این جلسات به تشریح و توضیح آنچه روی داده بپردازند اما بازهم با ابهاماتی مواجه می شوند و پاسخی برای گفتن ندارند و می گویند باید از وزارت خانه بپرسید و یا می گویند بنده در امور اجرا هستم و باید کمک کنیم تا اوضاع به حالت اولیه برگردد.

وی ادامه داد: من تصورم این است که در فضای دانشگاه ایران برای یک مدت در فعالیت های پژوهشی با افت شدید مواجه می شویم. 

بسیاری از اساتید به دلیل احساس ناامنی شغلی درصدد مهاجرت به کشورهای دیگر هستند .عده ای از اساتید درجه یک هم در صدد تسریع در بازنشستگی خود هستند. عده ای دیگر هم درصدد هستند مقالات و پروژه های تحقیقاتی خود را با دانشگاههای دیگر بگیرند. 

وی افزود: ممکن است اگر ساماندهی و سازماندهی به نحو احسن انجام شود یک حالت بهینه بوجود اید ولی در حال حاضر که اینگونه نیست.فعلا مهمترین هدف اعتماد سازی باید باشد که تا حدی نقصان پیدا کرده به همین دلیل عدم مشارکت.

دکتر هاشمی تاکید کرد: خوشبختانه آقای لاریجانی همه را ابقا کرده و البته تعبیری که وزیر بهداشت کرده همه برداشت ها را بدتر کرد.ایشان گفتند که دانشجو و استادی که در دانشگاه ایران رتبه کمی داشته در دانشگاه تهران رتبه بهتری پیدا می کند. 

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد بنده این بود که از ابتدا یک دانشگاه مثلا با نام رازی بسازیم و همه دانشجویان و اساتید را در ان جا بدهیم که کسی هم دلخور نشود.

به گزارش تيترآنلاين ، رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس در ابتداي انحلال دانشگاه علوم پزشكي ايران گفته بود انحلال دانشگاه علوم پزشكي ايران توسط وزارت بهداشت براي اعضاي كميسيون بهداشت و درمان مجلس غير منتظره و ناگهاني بود و اعضاي اين كميسيون نيز خبر اين انحلال را از رسانه‌ها شنيدند و براي اين كار هيچ رايزني با مجلس نشده بود. 

پيش از اين دكتر قائم پناه استاد و عضو هيات علمي دانشگاه گفته بود كجاي دنيا با انحلال دانشگاهي كه 700 عضو هيات علمي دارد سطح علمي را بالا مي‌برند. او با اشاره به اين كه تاسيس استان البرز بهانه‌اي شد براي انحلال دانشگاه ايران، گفت: مگر وقتي قم شد استان، كسي دانشگاه تهران را منحل كرد؟!

لازم به ذكر است كه دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرداد ۱۳۵۲ ايجاد شد و در زمان انحلال، چهارمین دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور بوده‌است.


کد مطلب: 1317

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcd.f0f2yt0s5a26y.html?1317

تيترآنلاين
  http://titronline.ir