تيترآنلاين - بي صداقتي در ماجراي آهوان ايراني - نسخه قابل چاپ

بي صداقتي در ماجراي آهوان ايراني

11 اسفند 1388 ساعت 8:04

ماجراي آهوان ايراني که به مقامات عالي رتبه قطري پيشکش شده اند با واکنش جالب توجه معاون محيط طبيعي سازمان محيط زيست کشور وارد مرحله تازه اي شد


تيترآنلاين- ماجراي آهوان ايراني که به مقامات عالي رتبه قطري پيشکش شده اند با واکنش جالب توجه معاون محيط طبيعي سازمان محيط زيست کشور وارد مرحله تازه اي شد.
به گزارش قدس،اين مقام سازماني که قرار است محيط زيست کشور را حراست کند در دفاع از اعزام آهوان ايراني به کشور کوچک قطر گفته است: «اين همه آهو در کشور طعمه گرگها مي شوند يا بر اثر تخلفات شکار مي شوند چرا به ارسال اين دو آهو ايراد مي گيريد؟»
اين مقام محترم گويا فراموش کرده است که اصولاً ايشان از دولت حقوق مي گيرد که از حيات طبيعي و وحش در کشور دفاع کند و اگر استدلال آقاي محمدباقر صدوق را بپذيريم ديگر وجود سازمان حفظ محيط زيست ايران دليلي نخواهد داشت.
آقاي صدوق در اظهارات عصبي خود بار ديگر بر نکته تأکيد کرده است که اين آهوان براي تحقيقات ژنتيکي به قطر اعزام شده اند. اين مسأله که کشوري چون ايران با پيشرفتهاي شگفت آوري که در عرصه فناوريهاي نوين و دانش هاي بنيادين به دست آورده است براي تحقيقات ژنتيکي محتاج کشور کوچکي چون قطر باشد به اندازه کافي عجيب هست ولي عجيب تر اين است که بنا بر خبرهاي منتشر شده اين آهوها در سفر رئيس سازمان حفظ محيط زيست، رئيس دفتر حوزه رياست و مديرکل دفتر روابط بين الملل اين سازمان به قطر برده شده اند؛ آيا براي انتقال موجودات زنده در يک فرآيند تبادل علمي بايد اين موجودات را در معيت هيأتي اين گونه فرستاد؟ به راستي آنچه از ترکيب هيأت و فرآيند انتقال به ذهن مي آيد همان تقديم آهوان زنده گيري شده به حضور مقامات کشور مهم قطر نيست؟!
سازمان حفظ محيط زيست در اين مدت در توجيه اقدام خود آن قدر اطلاعيه ها و اظهار نظرهاي متناقض صادر کرده است که بررسي همين رفتار سازماني نشان مي دهد مسأله جدي تر از يک فرآيند صرفاً علمي بوده است.
در ابتدا اعلام شد که اين موجودات نگون بخت به تب برفکي دچار شده بودند و براي درمان به قطر اعزام شده اند. اين توجيه آن قدر خنده دار بود که حتي قبل از اعلام سازمان نظام دامپزشکي درباره اينکه ايران خود مرکز پايلوت درمان بيماري تب برفکي است، مي شد حدس زد که امکان ندارد قطر در دامپزشکي چنان از ايران پيشي گرفته باشد که براي درمان حيوانات ايراني محتاج اعزام آنها به کشوري باشيم که از يکي از مناطق تهران کوچکتر است.جالب اينجاست که بدانيم ايران يکي از سه توليدکننده واکسن اين بيماري در خاورميانه است و قطر برنامه تحقيقاتي خود را درباره اين بيماري از سال گذشته ميلادي آغاز کرده است.
البته مقامات ايراني توضيحي درباره مفاد توافقنامه اي که احتمالاً در اين زمينه به امضا رسيده است، نداده اند و نگفته اند آيا طرف قطري تعهدي در خصوص مبادله حيوانات زنده گيري شده به ايران داده اند يا خير؟ اگر اين ادعا درست است چه شد که معاون سازمان در تازه ترين ادعا در اين باره از تحقيقات ژنتيکي صحبت مي کند؟ بالاخره کدام حرف را باور کنيم؟
مقامات سازمان حفظ محيط زيست بايد از رسانه هاي کشور به خاطر تعهدي که به کشور و حفظ محيط زيست طبيعي و وحش آن دارند سپاسگزار باشند. براي رسانه هاي ايراني حتي از دست رفتن دو رأس آهوي زنده گيري شده بخصوص اگر در موقعيتي باشد که احتمال ملکوک شدن حرمت ايران و ايراني را در پي داشته باشد قابل تحمل نيست. رسانه هاي کشور دوست ندارند مقامات دست به اعمالي بزنند که براي توجيه آن به انواع بي صداقتي ها و تناقض ها دست بزنند.


کد مطلب: 117

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdccamqs82bqs.la2.html?117

تيترآنلاين
  http://titronline.ir