تيترآنلاين - 30 درصد سرمایه داروخانه ها در جریان نوسانات ارز از دست رفت - نسخه قابل چاپ

رئیس انجمن داروسازان ایران:

30 درصد سرمایه داروخانه ها در جریان نوسانات ارز از دست رفت

6 اسفند 1390 ساعت 19:54

ما بیمه‌های ضعیف و ناتوانی داریم که یا به علت ضعف مدیریت یا نداشتن اعتبار، توان پوشش مناسب داروها را ندارند و به این واسطه موجبات نارضایتی مردم ،داروخانه ها و تامین کنندگان داروفراهم می‌شود


رئیس انجمن داروسازان ایران در خصوص نوسانات نرخ ارز و اثر آن بر اقتصاد داروخانه ها معتقد است که داروخانه‌ها در این مدت حدود 30 درصد سرمایه خود را از دست داده‌اند.

به گزارش پانا، رهبر مژدهی آذر در رابطه با وضعیت عرضه دارو اظهار داشت: آینده نگری حکم میکند هر چه سریعتر در رابطه با پرداخت ارز دولتی به تامین کنندگان دارو اقدام عاجل صورت پذیرد.نوسانات نرخ ارز بر داروهای وارداتی و تولید داخل آثار منفی بسیاری تحمیل میکند و مسلما رفع این معضل منوط به تسریع بانکهای عامل در اجرایی شدن تصمیم شایسته دولت در خصوص اختصاص ارز مرجه به دارو است.

وی با اشاره به این موضوع که بخش عمده ای از سرمایه داروخانه ها در نزد شرکتهای بیمه بلوکه شده است افزود: ما بیمه‌های ضعیف و ناتوانی داریم که یا به علت ضعف مدیریت یا نداشتن اعتبار، توان پوشش مناسب داروها را ندارند و به این واسطه موجبات نارضایتی مردم ،داروخانه ها و تامین کنندگان داروفراهم می‌شود. باید برای اقتصاد دارو و داروخانه چاره ای مناسب اندیشید.

رئیس انجمن داروسازان ایران در رابطه با مکملهای غذایی اظهار داشت: در گذشته بسیاری از مکملهای غذایی بصورت قاچاق در و مراکز غیر رسمی به مردم عرضه میشد ولی امروزه با تدابیر شایسته وزارت بهداشت ،چند سالی است که موضوع مکملهای غذایی کاملا ضابطه مند شده است و مصرف کنندگان با اطمینان خاطر میتوانند این فراورده ها را از داروخانه ها تهیه کنند.

مژدهی آذر، مصرف مکملهای فاقد مجوز وزارت بهداشت را خطرناک توصیف کرد و افزود: برخی مکملها که از طریق ماهواره هاتبلیغ میشوند فاقد مبانی علمی و پژوهشی لازم است این مکملها را که باید باعنوان ترکیبات ماهواره ای از آن یاد کنیم هیچ اصل و بنیاد موجهی ندارند.

وی ضمن استقبال از طرح وزارت بهداشت مبنی بر قیمتگذاری مکلهای غذایی اظهار داشت: قیمت گذاری به منظور مدیریت صحیح قیمتها می تواند موجب رضایت مندی مصرف کنندگان شود ولی در این خصوص باید زمینه های لازم و زیرساختهای اولیه برای حفظ و بقای شرکتهای فعال در این حوزه تامین شود و مهمترین این زیرساختها تامین ارز دولتی برای واردات مکملهای غذایی است.

مژدهی آذر اضافه کرد: بدیهی است درصورت حذف شرکتهای فعال و شناسنامه دار که بانظارت وزارت بهداشت اقدام به واردات مکملهای غذایی میکنند،بنا بر تجربه سالهای پیش ،پدیده شوم قاچاق سلامت مردم را تهدید خواهد کرد.


کد مطلب: 4214

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.sq0a2bqi0la82.html?4214

تيترآنلاين
  http://titronline.ir