تيترآنلاين - امروز ديگر دوره سانسور و بايكوت خبري گذشته است - نسخه قابل چاپ

امروز ديگر دوره سانسور و بايكوت خبري گذشته است

25 ارديبهشت 1390 ساعت 20:44

رسانه ملي ما در خصوص وقايع روز،‌اخبار به موقع و كافي به مخاطب نمي‌دهد و امروز سؤال‌هاي بي‌پاسخ بسياري در ذهن مخاطبان است. لذا مخاطب انتظار دارد كه نيازهاي خبري خود را از رسانه دريافت كند


تيترآنلاين - سردبير سايت خبري رجا با انتقاد از كمبود فضاي نقد منصفانه و اصولي در رسانه ملي گفت: نبود ظرفيت نقد در رسانه ملي موجب شد بسياري از برنامه‌هاي موفق تعطيل شود.

به گزارش فارس، احسان صالحي سردبير سايت خبري رجا در همايش نقد تلويزيون كه با موضوع "يك ريال در مقابل ميليون‌ها تومان " بعدازظهر امروز يكشنبه در تالار شهيد رجب‌بيگي دانشكده فني دانشگاه تهران برگزار شد، در خصوص اقناع خبري مخاطبين در رسانه ملي اظهار داشت: طبق نظرسنجي‌هاي انجام شده 40 درصد مردم تهران اخبار خود را از منابعي غير از صدا و سيما دريافت مي‌كنند و اين در حالي است كه براي اقناع خبري خود به رسانه‌هايي همچون بي‌بي‌سي فارسي مراجعه مي‌كنند كه اين براي رسانه ملي يك فاجعه است.

وي با بيان اينكه از 5 دهه قبل، ارتباط رسانه با مخاطبين از حالت خطي به ارتباط تعاملي تغيير كرده است، گفت: در ارتباط رسانه با مخاطبان خود بايد به اين نكته توجه شود و ظرفيت مخاطب لحاظ شود.

سردبير سايت خبري رجا با انتقاد از كمبود فضاي نقد منصفانه و اصولي در رسانه ملي گفت: نبود ظرفيت نقد در رسانه ملي موجب شد بسياري از برنامه‌هاي موفق تعطيل شود.

وي با برشمردن برخي از نقاط قابل نقد صدا و سيما از جمله، عدم ارتباط مناسب با مخاطب، ‌كمبود فضاي نقد، انحصاري بودن صدا و سيما، ‌نداشتن و رعايت نكردن سابقه خبري و آرشيو مناسب در انتشار اخبار خاطرنشان كرد: رسانه‌هاي موفق دنيا امروز اين نقاط ضعف را برطرف كرده و ارتباط بسيار خوبي با مخاطبين خود دارند.

وي ادامه داد: رسانه‌اي مانند بي‌بي‌سي فارسي امروز كميت را فداي كيفيت مي‌كند. اين رسانه كاملاً مستند به سابقه خبر است، چرا كه چند سال مشغول كار آرشيوي بوده است اما در رسانه ما اين كار انجام نمي‌شود و اصلا براي اخبار منتشر شده سابقه خبر كار نمي‌كند.

سردبير سايت خبري رجا تاكيد كرد: امروز ديگر دوره سانسور و بايكوت خبري گذشته است چرا كه اگر شما خبر را به مخاطب ندهيد، او نياز خبري خود را از رسانه‌هاي ديگر مي‌گيرد و در نهايت جذب آنها مي‌شود.

صالحي با برشمردن برخي مسائل روز مانند انتخابات مجلس خبرگان، حوادث سوريه و ماجراي وزارت اطلاعات تصريح كرد: رسانه ملي ما در خصوص وقايع روز،‌اخبار به موقع و كافي به مخاطب نمي‌دهد و امروز سؤال‌هاي بي‌پاسخ بسياري در ذهن مخاطبان است. لذا مخاطب انتظار دارد كه نيازهاي خبري خود را از رسانه دريافت كند؛ بنابراين اگر اين روند ادامه پيدا كند تلويزيون ما مخاطبان بيشتري را از دست خواهد داد.

وي در بخش پاياني سخنان خود با انتقاد از عدم دقت و سياست‌گذاري مناسب در فرستادن خبرنگاران كشور به ماموريت‌هاي خارجي گفت: متاسفانه مي‌بينيم كه خبرنگاران رسانه‌هاي غربي در متن ماجرا حضور دارند و گزارش‌هاي بسيار خوبي تهيه مي‌كنند اما اين اخبار توسط گزارشگران كشور ما به مخاطبين عرضه نمي شود و اين موجب مي‌شود كه آنها به رسانه‌هاي كشورهاي ديگر جذب شوند.


کد مطلب: 2432

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.1qia2bq0ila82.html?2432

تيترآنلاين
  http://titronline.ir