تيترآنلاين - سیاست از خود متشکر بودن آفتی برای برنامه سازی در سیما محسوب می شود - نسخه قابل چاپ

سیاست از خود متشکر بودن آفتی برای برنامه سازی در سیما محسوب می شود

19 خرداد 1389 ساعت 9:22

روزمرگی، تکرار و عدم وجود جذابیت در برنامه های سیما، مردم را به سمت ماهواره سوق می دهد.


تيترآنلاين - روزمرگی، تکرار و عدم وجود جذابیت در برنامه های سیما، مردم را به سمت ماهواره سوق می دهد. 

به گزارش تيترآنلاين عظیمی به خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران گفت: من به عنوان کسی که برای تلویزیون به تولید اثر می پردازد، معمولا بخش عمده ای از وقت خود را صرف دیدن برنامه های مختلف اعم از سریال های نمایشی، برنامه های ترکیبی و مباحث کارشناسی می کنم به بیان دیگر تماشای شبکه های مختلف سیما برای من تبدیل به یک پروژه تحقیقاتی شده است، البته با دیدن بیشتر این برنامه ها معمولا حرص می خورم تا اینکه لذت ببرم لذا برای گذراندن اوقات فراغت مدامِ DVD،CD فیلم، بازی و انیمیشن تهیه کرده و استفاده می کنیم.

وی افزود: شما به عنوان یک بیننده وقتی صبح زود تلویزیون را روشن می کنید با مجموعه ای از برنامه های مختلف صبحگاهی در شبکه های مختلف روبرو می شوید که عموما برای چنین ساعاتی محتوای خوبی دارند و در عین حال تا حدی متفاوت و متنوع اند. اما از ساعت 10 صبح تا حدود 8 شب بینندگان تلویزیون که عموما خانم های خانه دار و کودکان هستند با مجموعه ای از برنامه های ترکیبی و مباحث کارشناسی مواجه هستند که غالبا شبیه به یکدیگر و با موضوعاتی مشابه اند، یکنواخت و کسل کننده و صراحتا می توان گفت در طول این 10 ساعت خدا نکند یک برنامه به هر نوعی در تلویزیون گل بکند، آنگاه برنامه سازان کپی کار ما در شبکه های مختلف شروع می کنند به کپی کردن.

کارگردان سابق مجموعه پر بیننده "سیا ساکتی" تصریح کرد: مخاطبان تلویزیون متشکل از طیف های مختلف سنی و جنسیتی هستند اما خوراک فرهنگی هیچ یک از این اقشار بطور کامل تامین نمی شود و به کرات اتفاق افتاده است که بطور مثال یک کارشناس فرهنگی یا ورزشی و یا یک پزشک و یا مدیر بطور همزمان در 2 یا 3 شبکه صحبت می کنند و وقتی مهمان ها و مباحث در یک دور تسلسل می چرخند طبیعی است که تماشاگر ترجیح می دهد تلویزیون را خاموش و ماهواره را روشن کند.

وی افزود: تمام مدیران و مسوولان کشور در هر زمینه ای و با هر سطح سواد و هر سنی، حداقل یک بار در تلویزیون برنامه داشته اند! سال هاست که مردم و کارشناسان به این شیوه جاری در تلویزیون انتقاد می کنند و سال هاست که این انتقادها به جایی نمی رسد.

عظیمی همچنین اظهار داشت: چند سالی است در تلویزیون رسمی باب شده و آن اینکه، بعد از اتمام یک مجموعه نمایشی، حالا چه پر مخاطب و چه بی مخاطب، مدیران تلویزیون جلسه ای را با حضور همه عوامل سریال مربوطه تشکیل می دهند و از گروه سازنده تقدیر می کند و اصلا توجهی به انتقادات مردم ندارند و این سیاست از خود متشکر بودن آفتی برای برنامه سازی در سیما محسوب می شود.

وی افزود: هر برنامه سازی حتما باید به جذابیت برنامه اش فکر کند. الان از جذابترین برنامه های سیما اخبار و برنامه های فوتبالی است. هیچ موسیقی و کلیپ مجازی هم از تلویزیون پخش نمی شود. مردم یک سال باید منتظر بمانند تا مهران مدیری یا رضا عطاران یک طنز جذاب و در عین حال سرگرم کننده بسازند و از این طریق بخشی از نیازهایشان مرتفع شود در این یکسال هم باید سریال های غمناک و ناامید کننده ایرانی و یا فیلم های تکه پاره شده خارجی را نگاه کنند، جالب است که از جمله پربیننده ترین سریالهای این چند سال سریال "کلید اسرار"و "حلالم کن" محصول کشور ترکیه است دو سریال بسیار جدی و البته بسیار خنده دار.

وی در پایان گفت: طبیعی است که این روزها وقتی برای راه اندازی کولرتان سری به پشت بام خانه تان می زنید تعداد دیش های ماهواره از تعداد آنتن های قدیمی و نوستالژیک تلویزیون بیشتر است، ظاهرا بسیاری از مسوولان با داشتن کولر گازی سالهاست روی پشت بام خانه شان نرفته اند.


کد مطلب: 396

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcbu0bfprhb9.iur.html?396

تيترآنلاين
  http://titronline.ir